Ram de Admisie Aer Tub de Cauciuc Plasă Adezivă Pentru HONDA CBR-1000RR CBR1000RR 2008-2011

70.97lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Ram de Admisie Aer Tub de Cauciuc Plasă Adezivă Pentru HONDA CBR-1000RR CBR1000RR 2008-2011

CARACTERISTICI: Aftermarket 100% Nou Ușor pentru a Instala Material: Cauciuc de Inalta Calitate Dimensiune: arată în imagine Culoare: Negru PACHETUL include: 1 x Pereche de Admisie Aer Tub de Cauciuc ( CA IMAGINE) Montarea: Pentru HONDA cbr 1000 rr 2008-2011

Cumpărătorii internaționale sunt responsabili pentru toate taxele vamale aplicabile în țara lor

Politica de transport : Noi folosim PayPal informații ca bază pentru adresele de expediere. Dacă elementul este întors înapoi la noi din cauza la o adresă incorectă, atunci clienții sunt responsabili pentru plata al doilea transport. . Cele mai multe comenzi sunt expediate în termen de 24 de ore după ce a primit un eliminate de plată PayPal. Dacă produsul este în stoc, vă vom notifica în termen de 24 de ore și o restituire va fi eliberat, la cerere. . Am expediat în întreaga lume Prin Aer-Mail, termenul de Livrare este de 11-22 zile lucrătoare.

Expediere rapidă : Express Mail Service este disponibil. Timpul de livrare este de 3-7 zile lucratoare. Aveți nevoie să ne contactați cu privire la acest serviciu.

Politica de returnare Clienții sunt responsabili pentru taxele de returnare în caz de schimbare a minții sau o ordine greșită.

Ne vom asuma responsabilitatea pentru costurile de returnare în cazul în care un incorecte unitatea este livrată clientului.

Contactați-Ne F sau orice anchetă, vă rugăm să ne contactați prin intermediul eBay masaje situat în partea de jos a fiecare listare.

Ne poate ajuta pentru determinarea corectă piese pentru aplicația dumneavoastră, dar pentru instalare sau orice alte întrebări tehnice, vă rugăm să solicitați consiliere profesională. Noi încercăm din greu pentru a oferi cele mai bune servicii la foarte mici marje și-ar aprecia cu adevărat pacientul în caz de orice problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 11cm x 9cm (11.81in x 4.33in x 3.54in)
Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Numele Modelului XF-2503
Motobike Face Honda
Înălțime Element 0inch
Tip De Material Cauciuc
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Element De Lungime 0inch
Articol Greutate 0kg
Lățime Produs 0inch
Nume De Brand TCMT

Produse similare