6pcs Matrice cu LED-uri IR 20-50 de Metri 20mil 12V DC PCB Bord 90 de 76mm Infraroșu Viziune de Noapte pentru CCTV Camera Glonț Caz Carcasa

34.32lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


DIY 6pcs 20mil Matrice cu LED-uri IR 20-50 de Metri de Bord PCB Dimensiune 90 Infraroșu Viziune de Noapte 850nm pentru 90 de CCTV Matrice Bullet IR Carcasa

Notă :Potrivire Obiectiv: 90 de grade LED-uri bord - 4mm obiectiv, 60 de grade - 6mm, 45 grade - 8mm, 30 de grade - 12mm

Vă rugăm să lăsați mesajul dumneavoastră obiectiv unghi de vedere, astfel încât să ne trimite potrivit bord cu LED-uri, în caz Contrar va vom trimite implicit la 90 de grade placa cu LED-uri pentru lentila 4mm

1. IR LED-uri bord PCB pentru dimensiunea de 90 bullet IR carcasa, PCB exterior cu diametrul de aproximativ 76 mm, gaură interioară cu diametrul de aproximativ 34 mm.

2. Această dimensiune 90 LED PCB bord este de lucru cu dimensiunea de 90 bullet IR carcasa model de matrice de LED-uri IR bord.

3. Alimentare depășește 13V DC poate reduce foarte mult Led-uri de viață.

5. Curent și tensiune constantă de design.

6. Adoptă importate lentile de înaltă calitate chiar și pentru iluminat.

7. Temperatura de lucru de control sub 50C grade.

8. Matrice cu LED-uri durata de viață de până la 20.000 de ore.

9. Capacul frontal de sticlă este inclus.

Notificare:

1. DIY CCTV cam eră piese sunt vândute numai pentru utilizatorii experimentați. Dacă nu sunteți familiarizați cu CCTV camera de asamblare, noi nu sugerează plasați comanda.

2. Dacă nu sunteți sigur cu privire la piese de dimensiuni pentru a se potrivi reciproc, vă rugăm să ne consultați înainte de a plasa comenzi.

3. Array IR LED-uri bord vine cu camera IR de sticlă din față, dar t raditional IR LED-uri bord nu vine cu front de sticlă pentru camera IR carcasa și aveți nevoie pentru a cumpara sticla separat .

4. Imaginea de produs este supusă de a schimba fără notificare prealabilă.

1. Plasarea Comenzii:

2. Pentru orice solicitare sau sugestie despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un comentariu sub comanda fir.

3. Pentru alte elemente de securitate care nu sunt incluse în vitrina noastră, vă rugăm să fie liber să ne trimiteți o anchetă.

1. Plata FAQ & Metode de Plata:

2. Când te întâlnești orice problemă de plată, vă rugăm să ne contactați imediat.

3. Deoarece produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un broker sau ridicat de marcare, astfel, ne sunt disponibile pentru a oferi produse de calitate precum și preț foarte competitiv.

4. Dacă aveți nevoie pentru a face en-gros de cumpărare, dar prețul nu este foarte ieftin, vă rugăm să luați legătura cu noi direct!

1. Transport & Livrare:

2. Novoxy Tehnologie nave pentru toate țările și regiunile din întreaga lume.

3. Timp de plumb: comanda este livrat în termen de 1~3 zile lucrătoare după ce plata este finalizată.

4. Timpul de livrare (Dupa ce plata este primită):

---- Prin e-Mail de Aer: în mod Normal 10~30 de zile lucrătoare.

---- Expres: în mod Normal, 3~7 zile lucrătoare (Recomandat - mai sigur si mai rapid.).

5. Metoda De Transport Maritim:

---- Prin Air Mail: China Post, Hong Kong Post, Suedia Post, etc.

---- Expres: EMS, DHL, FedEx, UPS, TNT.

6. Document de transport maritim: vă Rugăm să lăsați un comentariu în timpul achiziționarea dacă preferați să sub-declararea valorii facturii pentru vamă scop.

7. Dacă coletul nu este primită în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne informați. Vom urmari expedierea în China.

8. Cumpărătorul este responsabil pentru (în cazul în care) toate taxele în orice circumstanțe.

Observație: timpul De livrare de transport internațional poate fi amânată de vânzător de control de diverși factori legate de companiile de logistică, obiceiuri, sarbatori, vreme locală, etc. Multumesc anticipat pentru înțelegere!

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. Garanție de un an este oferit pe toate produsele.

3. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și cumpărătorul este obligat să furnizeze numărul de urmărire pentru noi.

4. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau deschiderea unui litigiu. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

5. Cumpărătorul are 7 zile pentru a ne contacta pentru înlocuirea produsului și de 30 de zile de la data primirii. Dacă elementul a fost ținut la cumpărător parte pentru mai mult de 7 zile înainte de înlocuire cererea este ridicată, elementul este considerat folosit și nu vom aproba o restituire sau de înlocuire. Pentru înlocuire, vânzător și cumpărător, ambele suporta jumatate din costul de transport maritim.

1. Va garantam toate elementele noastre sunt ", a declarat ca" in descrieri. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vânzare pe care le analizăm.

2. Ar trebui să aveți orice întrebări cu privire la produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne țineți la curent. Vom răspunde în termen de 12 ore de afaceri.

3. Mod de Contact: Manager de Comerț, e-Mail, Vilatudor.ro Mesaj, Telefon.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
IR Interval de lungimi de Undă 850nm
putere DC12
Distanta IR 20-50m
Diametru Interior 34 mm, Exterior 76 mm
Numărul De Model SK-LED6-90
Nume De Brand NOVOXY

Produse similare