Moderne de Animale Siluetă Cerbi Panza Imprimate Tablou Modern Abstract Pădure AnimaL Sălbatic Arta de Perete pentru Decor Acasă Cadou de Nunta

23.05lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


începe

Moderne de Animale Siluetă Cerbi Panza Imprimate Tablou Modern Abstract Pădure AnimaL Sălbatic Arta de Perete pentru Decor Acasă Cadou de Nunta

Caietul de sarcini

Dimensiune: 1 inch=2.5 cm

size1:8Inchx8Inch(20cmx20cm)

size2: 12Inchx12Inch(30cmx30cm)

size3: 16Inchx16Inch(40cmx40cm)

size4: 20Inchx20Inch(50cmx50cm)

dimensiune5: 24Inchx24Inch(60cmx60cm)

Să Stimate Cumpărător

1 Model și culoare:Ca imagini arată

2 Material:Panza

3 Stare:Nou

4 locul de origine:China

5 Calitate: "de Calitate Superioară" de imprimare Panza de pictura(Nu manual de pictura)

6 este perfect tabloul dramatic va decora casa ta,birou, hotel,grădină și așa mai departe.Este un cadou minunat pentru profesorii tăi,colegii tăi, prietenii tăi,familia ta,etc.

Notă:

1 Ca efecte de iluminare,culoarea de obiecte pot fi un pic diferite de imagini.

2 Pentru a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport,această imprimare panza pictura este fără interiorul și în afara cadrului,dar această dimensiune este de obicei photoframe dimensiunea și puteți obține mărimea potrivită cadru cu ușurință.

3 tabloul nu este manual,este tipărită de mașini .

pachet:

1Set*imprimare panza de pictura(Include 4 panou de pictură,Dar nici mat, nici un cadru în interiorul, nici în afara cadrului)

Attentiom:Toate Noastre de Pictura cu nici un cadru,dacă doriți cadru atunci când cumpărați în magazinul nostru,puteți să ne contactați în primul rând pentru a confirma dimensiunea și prețul.

produs arată

Aplicație: statuie a lui Buddha, de Piatră ,Frumos Cloud,panza printuri sunt trata perfect pentru orice Zen și Yoga entuziast sau un cadou minunat pentru un prieten sau iubit-o. Potrivit atât pentru acasă și la birou, acest contemporan abstract, arta de perete va aduce un de prima clasa pata de colorat la camera. Dispunând de un rezumat de vedere al Zen și Yoga, și acestea sunt disponibile în diverse dimensiuni. Real foto a fost produs de cea mai bună calitate, asigurându-vă\'veți bucura de acest mare arta de perete pentru mulți ani de acum încolo. Acest lucru este Mare arta de perete. Această Artă Panza de Imprimare Pentru tine.

Dragul Meu Prieten

VĂ RUGĂM SĂ VIZUALIZAȚI O NOTIFICARE ÎNAINTE DE A LICITA ȘI SĂ PLĂTEASCĂ

1The produsul este made in China

2 feedback-ul Negativ nu rezolva nimic.Dacă aveți orice problemă cu privire la noastre tansanctions,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

3dacă nu obține elementul după ce ai plătit 25 de zile,vă rugăm să contactați-ne;ne-ar face tot posibilul să-l rezolve!

4 Ne va trimite adresa de la care ai plecat de pe Alibaba atunci când ați comandat,vă rugăm să confirmați că adresa de livrare pe alinbaba este corectă atunci când veți plăti.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de livrare,vă rugăm să ne lăsați un mesaj cu plată.

Feedback-ul si sa ne Contactati

1 Dacă nu sunteți mulțumit cu această tranzacție pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ. Vă rugăm să ne dea o șansă de a încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva această problemă.

2 Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Dacă elementul cumpărat ați primit este defect, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil,ne-ar rezolva.

transport:

1 Articol vor fi livrate în termen de 24 de ore după ce a primit o plată verificată.

2 Toate produsele sunt expediate din Hong kong aer posta sau epacket.

3 Expediate prin poșta aeriană, care în mod normal takes10--20 de zile lucrătoare de sosire.

Plata:

1 asigurați-vă că adresa de livrare este corecta, vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.

2 ca urmare a asigura motive, nu avem voie la adderss schimbare prin e-mail. Nu avem nici o responsabilitate pentru adresa de livrare furnizate.

3 de Plată trebuie să fie primite în termen de 7 zile după licitație s-a încheiat. Te rog nu licita daca nu intenționează să cumpere.

Politica De Retur:

1 Vom sta în spatele produselor noastre. Articolele pot fi returnate pentru schimb sau rambursare completă în termen de 30 de zile de la data la care ați primi marfa. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 30 de zile.

2 se Întoarcă shiping este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al miatake(de exemplu, ați primit elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat.

3 feedback Negativ nu rezolva nimic, dacă aveți orice problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să-servicii pentru tine!

MULTUMESC LA FEL !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 6cm (23.62in x 1.97in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model C888960
Tip Panza Tiparituri
Nume De Brand Gohipang
Subiecte Animale
Dimensiune (Inch) Dimensiunea 1 Dimensiunea 2, Dimensiune 3, Dimensiunea 4, Dimensiune 5
Baza De Sprijin Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Material Panza
Stil Modern
original No
Mediu Ulei
Modul cadru Neînrămate
Forma dreptunghi
Cadru No

Produse similare