Radio Transporta Caz Walkie Talkie Piept de Buzunar Rucsac Negru pentru Ham Radio Walkie Talkie Universal J6502A

86.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Universal Radio Transporta Caz Walkie Talkie Piept de Buzunar Rucsac Negru pentru Walkie Talkie J6502A Fshow

Caracteristici majore: de Brand nou și de înaltă calitate. Greutate de lumină și portabil pentru a utiliza. Acesta este utilizat pe scară largă de către oameni care lucrează în secția de poliție, militar, spital, biroul de securitate, cantina și multe alte locuri. Acesta poate fi liber telescopic de reglare a centurii, confortabil de purtat, potrivit pentru toate dimensiunile de Simplu și ușor de utilizat, Culoare: Negru

Observație: Dacă doriți ca alte stiluri diferite de rucsaci, vă rugăm să-mi văd alt element sau e-mail-ne ideea ta, apoi, ne va ajuta să găsiți unul care se potrivesc pentru tine.

Pachetul Include: 1 X Universal Radio Transporta Caz

Plata: 1. Vilatudor.ro accept Escrow/ Credit card/ Transfer Bancar/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi wallet /Boleto! 2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină, dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Transport maritim: 1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Întoarcere: 1. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim . 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur. Feedback-ul: Rating de Cinci Stele sincer sper că puteți să ne dea un rating bun. Dacă au o problemă atunci când ai luat sau în timpul utilizării. Vă rugăm să ne contactați din timp. Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător, cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.304kg (0.67lb.)
Gama De Frecvențe depinde radio
Walkie Talkie Tip Portabil
Walkie Talkie hf transceiver
Dimensiuni Normal
Vorbim Gama depinde radio
Nume De Brand RETEVIS
Numărul De Model J6502A
Distanța Maximă 3-5km
Material Alte
Tip Accesorii
Is_Display No
Radio portabil Ham radio
Depozitare Canal depinde radio
Walkie talkie accesorii radio caz

Produse similare