Gratuit personalizate Gravate Diabet zaharat Diabet zaharat de Alertă Medicală Tag Pandantiv Colier din Email Negru & Rosu - gratuit personalizare

31.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1:poti grava numele/logo-ul de pe bijuterii? Răspuns 1 :da,putem grava cuvinte/simplu semn. 2:cât de multe scrisori pot grava? vă sugerăm mai puțin litere mai bine.pentru că locul este mic pentru a grava. 3:cum de a alege font engleză ? Verificați imaginea de referință font .spune-ne numărul de telefon . 4:despre gravate cuvintele culoare ? finit de cuvinte de culoare nu poate fi negru ,gri culoare 5:cum să-i spuneți vânzătorului vreau să graveze pe bijuterii? când veți plăti pentru comanda ,există un loc unde pot face note de vânzător,pls verifica această imagine. Asclepius este medical Dumnezeu de la Roma mit,El a luat un șarpe de lichidare. Șerpii năpârlesc de piele în fiecare an, este un proces de recuperare și de reînnoire. Stick-ul reprezinta umane osoasă la nivelul coloanei vertebrale, reprezintă kundalini se ridică de-a lungul midrib, dubla spirală a promova activitățile.

*Brățară din oțel inoxidabil avantaje: culori luminoase, fără decolorare, fără modificări de culoare, rezistență la coroziune, utilizat pentru o perioadă lungă de timp. *Drum ID de alertă medicală brățară brățară spune primul fesponders cel mai bine cum să aibă grijă de tine în caz de urgență. *Informații de urmărire disponibile pentru a asigura transportul și 30 de zile banii înapoi de garantare,100% Sigur de cumpărături. *Un cadou cu sănătate binecuvântare este întotdeauna semnificativ. Acesta este primul cadou la alegere pentru rudele si prietenii dumneavoastra, arată-ți dragostea și dorințele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Gen Bărbați
Funcția Bijuterii Medical
grava observa default gravate pe partea din spate a pandantivului
Dimensiune Pandantiv 25mm x 40mm
Tip De Element Pandantive
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model PJ-PN-921B
lanț de dimensiuni Diametru 3mm,lungime 60cm
Cum de a trimis idee Lasa un mesaj pentru tine vreau cuvintele și font numărul
Forma\model geometrie
Nume De Brand prjewel
Stil Alertă medicală ID Pandantiv
Fine sau de Moda Moda
Pandantive De Tip Slide
livrare Transport gratuit AliExpress Standard sau să plătească EMS/DHL
Material Metal
Cadou pentru Tata/Prietenul/Sotul/S/Prieteni
Compatibilitate Toate Compatibile

Produse similare