New Sosire Arta Unghiilor Stamping Plăci de Flori Frumusete Unghiilor de Proiectare Matrita 7*8 CM Imagine Timbru Placa de Unghii DIY Imprimare Instrument

10.09lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristică: Detalii Produs: lac de Ștanțare Placa Tip de Element: Frumusete Model de Design Material: Oțel Inoxidabil Dimensiune: 7CM*8CM Dimensiune Imagine: Aprox (1.4*1.8 cm), Greutate: 25g de Utilizare: Se aplică strat de bază sau regulat poloneză pe unghii se Aplică konad lac de unghii special la imaginea dorită într-o placă de Racla peste placa cu racleta pentru a elimina excesivă poloneză apăsați Rapid stamper pe placa pentru a ridica Timbru de design imaginea pe unghii cu un gentel mișcare de rostogolire sau doar apăsați în jos și ridicați imediat Pentru o durată de uzură, se aplică strat de top ușor și rapid Pachetul Inclus: 1 X Nail Ștanțare Plăci PLS REȚINEȚI că, din cauza efecte de iluminare, luminozității/ contrass setări ect, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real!

Dacă aveți nevoie de a vizualiza mai multe,faceți clic pe acest

Ușa de la Ușa de Expediere.Trimite gratuit la mai mult de 100 de țări+ Toate produsele vor fi membre ca cadou si a declarat ca mai jos de 30 de dolari pentru a evita impozitul, dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să-mi spuneți. Dar noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. DACĂ nu ați primit bunurile dumneavoastră în timp normal sau crezi că există ceva în neregulă cu procesul de transport. vă rugăm să nu vă faceți griji și nu ezitați să ne contactați, vom verifica-l pentru tine. Transport gratuit Default Trimite prin China Post Air Mail de expediere. Ora Sosirii: O).Țările din asia (10-20 zile). B).Europa, America de Nord (20-25 zile) C).Africa, America latină și Oceania (25-35 de zile), DACĂ doriți să le trimiteți prin transport Rapid de către EMS/DHL/UPS.va percepe ta adauga costul de transport maritim. EMS/DHL/UPS de expediere aproximativ 8-15 zile ajunge. Surpriza Nou: * Dacă ați cumpărat mai mult de 300 de dolari,putem trimite transport gratuit prin DHL,EMS, care doar ia de 3-7 zile. * Pentru VIP client,ne va oferi mai mult reducere sau un cadou ca o surpriză să Acorde o atenție: * dimensiunea Noastră este measureed de trupe,acesta poate fi de 1-2cm diferențe,așa că sperăm că cumpărătorul poate să înțeleagă * în Cazul în care culoarea are un pic de diferențe,e normal ca nimeni nu poate promite este 100% aceeași ca poza 1) vom lua alipay de plată on-line. 2) Vom lua, de asemenea, Western Union, MoneyGram T/T de plată. 1) Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul se poate returna pentru schimb sau de Restituire (în termen de 7 zile), dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni.Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună.Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Unele defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt zgâriat și așa mai departe. 2) în Cazul în care elementul este defect, in 3 luni va vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dar Trebuie să se asigure că nu un om-a făcut pagube. Vă rugăm să lăsați feedback-ul bun, dacă sunteți mulțumit cu produsul (4-5 stele!) multumesc!!! Ne pasă de clienții noștri de valoare și se va strădui să rezolve orice probleme neașteptate. Dacă nu se satisface cu produsele vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe alibaba.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva probleme și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Nume De Brand rolabling
unghiilor stamping placa de timbru
Material Din Oțel Inoxidabil
Cantitatea 1 buc
Dimensiune 7cm * 8cm
unghii de imprimare stampile pentru unghii
Numărul De Model unghii șablon
Dimensiunea Imaginii Cca (1.4*1,8 cm)
Șablon De Tip Ștanțare
ștanțare plăci de unghii unghii placa de timbru
Tip De Element Șablon
Utilizarea Nail Art
Greutate 25g
Numele produsului Modele De Unghii De Arta

Produse similare