Controler cu LED-uri IR cu 24 de Taste 12V-24V DC 24A RGB Benzi de Lumină RJ45 Sync LED-uri Controler 8A per Canal 12 volți LED RGB Controller

58.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


LED-uri de Sincronizare Controller,nu au nevoie de suplimentare de amplificator, pentru a conecta mai RGB led strip lumini sau module cu led-uri sincron

Caietul de sarcini:

Nume produs: LED-uri de Sincronizare RGB Contorller

Tensiune de lucru: 12V 24V DC

Puternic Curent de Ieșire: 24A ( 3Channels * 8A per Canal)

De la Distanță IR: 24 Taste

Modul: Static Si Dinamic (Flash,Netedă,Se Estompeze,Stroboscop)

Mod de Control: IR controler

Distanta de Control: 7-10 metri

Dimensiune produs: L130*W64*H24 mm

Net Greutate: 210g/pc

Greutate brută: 250g/buc

Repere: Cu RJ45 Port de Sincronizare, astfel încât tu dont nevoie de amplificator de sute de metri 3528 sau 5050 RGB LED Strip Lumini. Puteți conecta mai multe și mai multe de același Controler RGB împreună, 1 va fi Mater de Control, iar restul va fi sub control. Deci, Doar doar o singură telecomandă pentru a face întregul benzi cu led-uri lumini de schimbare a culorii sincron .

Pachetul Inclus:

1 x Controler cu LED-uri

1 x 24Keys IR de la Distanță (Inclusiv baterie)

DACĂ transportatorul nu este permite să-nava cu baterie, vom scoate bateria, puteți cumpăra butonul de celulă în magazinul dvs. local.

Butonul tip de celulă este : CR2032 sau CR2025

Sper că ați înțeles,dacă vă deranjează,vă rugăm să nu plasați o comandă, vă Mulțumim pentru cooperare.

Cum să se conecteze ?

Nu vă faceți griji,este ușor să se conecteze,doar face ca diagrama de mai jos:

Vă rugăm să verificați Adresa,Codul Poștal și Numele tău Complet în timpul checkout,astfel încât să puteți primi coletele la timp. Între timp, dacă pachetul a fost întors înapoi pentru că greșit receptor de informații,va lua toate responsabilitate înainte și înapoi.

Coletele trebuie să fie expediate în termen de 1 - 5 zile lucrătoare după ce plata a sosit în mod normal. (Acesta va fi decis de acord între noi pentru produse OEM)

Pe timp de transport maritim la nivel mondial poate dura până la 10 - 45 de zile lucrătoare de Post Air Mail , 3-7 zile lucrătoare de Express (EMS,Fedex,DHL,UPS), 3-20 zile lucrătoare de construcții-line (Aramex,Ru-Line), datorită stricte de control personalizat și țări diferite. Cu excepția impactul de vreme,de sărbători,politică și societate situație,etc. Deci, alege cele mai potrivite moduri de transport, atunci când checkout.

Transport maritim nu este cu taxele de import,impozitele și alte taxe,cumpărătorii ar trebui să ia theresponsibility. Vă rugăm să verificați taxe vamale înainte de a cumpăra,în cazul parcelelor fi renunțat și s-a întors.DACĂ este așa, cumpărătorii vor lua toate legate de responsabilitate, deoarece de mai sus aceste probleme.

DACĂ doriți să puneți o supapă de jos pe factura comercială vamale supapa pentru a plăti mai puține taxe vamale,vă rugăm să ne lăsați o Remarcă pe comanda,va vom ajuta să faci cum ți-a cerut. Timpul de livrare pentru referință:

Stoc în China la nivel mondial: A RU în mod normal, se va lua 15-45 de zile, prin scrisoare recomandată, e-Mail de Aer,Max de până la 90 de zile,20-35days de Vilatudor.ro de Transport maritim Pentru NOI,CA,AU,NZ, în mod normal, va dura aproximativ 7-25 zile prin E-Pachete,USPS Să-Europene și țările din Asia va dura aproximativ 15-40 de zile, prin scrisoare recomandată, e-Mail de Aer,5-20zile prin e-Pachete.

Stoc în Rusia pentru Rusia: se va lua 1-15 zile pentru a ajunge pentru zona 1, zona 2, Zona 3, și max 40days pentru Zona 4 (Zonă de la Distanță)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Material Metal
Aplicabile Lumini LED Strip Lumini
Nume De Brand MJJC
Controlat Metoda ir controller
Putere 12V 288W, 24V 576W
Frecvența de oscilație Telecomanda IR
Tensiune 12-24V
Distanța De La Distanță 8-10M
Modul De Conectare anod comun
Garanție 2 ani
Butonul Numărul IR 24 Taste
Max. Sarcina De Putere 12V 288W, 24V 576W
Hitlights 2 Colorate Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul
certificare CE,RoHS,EMC,LVD,CCC
Hitlights 1 Sincron Controller
Tip controler cu led-uri rgb
Folosit Pentru RGB LED Strip Lumini
Sursa De Alimentare DC
Tip De Element Controler RGB
Caracteristici RJ45 funcție de Sincronizare,conectați mai multe sub-controlere împreună
Numărul De Model MJJC-SZ600-IR24

Produse similare