Kpop Bratari De Lanț Pentru Bărbați/Femei Elegante La Modă De Aur/Argint De Culoare De Înaltă Calitate Lățime De Bijuterii H714

27.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Lanț de aur Bratari Pentru Barbati/Femei cu Transport Gratuit Elegant, la Modă galben Placat cu Aur de Înaltă Calitate Lățime de Bijuterii Placat cu Aur H714

Lanț De Aur Bratari Placate Cu Aur Bijuterii Elegante, La Modă

Stil: moda bijuterii brățară brățară Material: mediu prietenos de cupru Dimensiune: arata pe poze, vă rog să observați că Ocazie: de logodna /aniversare /petrecere/ cadouri Stare: 100% de brand nou, excelent ambarcațiuni Pachetul de Conținut: 1 brățară, carte de hârtie, OPP sac, pungă de mătase (cadou) aceste Bijuterii sunt Conforme Cu Standardele de Mediu ale UE

Transport gratuit pentru toate comenzile. Metoda de transport maritim depinde de scopul de sumă și destinație.

Destinație

Transport gratuit politică

Statele Unite Ale Americii

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Federația Rusă

>200 de dolari, Gratuit EMS

Brazilia

Gratuit Post Air Mail, vă rugăm să contactați-ne dacă aveți nevoie express.

Canada

Gratuit Post Air Mail

$60-$200, Gratuit ePacket

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Emiratele Arabe Unite

>$150, Gratuit Aramex

Țările europene/

Țările din asia/

Australia / Noua Zeelandă/

Țările africane

>200 de dolari, Free DHL/FedEx Aramex/EMS

*Timp de livrare de Post Air Mail: 10-60 zile (strict politica vamală,ocupat de sezon,vremea rea poate întârzia).

*Timp de livrare EMS/ePacket: 7-15 zile.

*Timp de livrare DHL/Fedex/Aramex: 3-8 zile.

*Colete expres pot avea probleme fiscale.Vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale de a plăti impozit în această situație.

*Internațional de colete în mod normal dura 2-5 zile lucratoare pentru unpdating informații de urmărire on-line.

Comenzile vor fi expediate în 12-36 de ore după ce plata este finalizată. Cantitate mare comanda poate dura mai multe zile să se pregătească.

Dragi cumparatori, va garantam risc zero experiență de cumpărare aici. Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc!

1, probleme de Calitate: în Cazul în care produsele nu sunt la fel ca descrierea noastră sau rupte în tranzit, vă rugăm să luați în mod clar fotografii în 7 zile după ce ați primit și trimite fotografii pentru mesaj. Noi vă va oferi o rambursare sau înlocuire după ce ne confirma.

2, Orice alte motive: Pentru orice motive, nu vă place produse, vă rugăm să ne contactați în 15 zile după ce a primit comenzi, vă rugăm să asigurați-vă că produsele sunt în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur. Ne va oferi o rambursare sau înlocuire după ce am primit produsele returnate.

Pachetul implicit este ca follow imagine. Dacă au nevoie de cutie de cadou,vă rugăm să ne contactați și să plătească o taxă suplimentară ($1-$3/buc).

Bijuterii trebuie mangaiat meticulos de întreținere

Produsele noastre sunt realizate cu cele mai bune galben de aur/platină placate cu tehnica și ambarcațiuni excelent, în mod normal, nu va dispărea în 2 ani. Dar se poate deteriora dacă este folosit în mod necorespunzător poartă obiceiuri. Vă rugăm să păstrați-le bine, ei vor uita de brand nou pentru mult timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Yocool Bijuterii de Moda este un profesionist moda bijuterii fabrica în Zhongshan, China care au mai mult de 10 ani de design și fabricarea de experiențe în bijuterii de moda industrie. Toate produsele noastre sunt placate cu mai gros de aur de o tehnologie mai bună la suprafață ,culoarea nu va dispărea în 1-2 ani. Garantam produse cu preț competitiv. Bine ati venit pentru a scana și de a cumpăra! Orice întrebări, cere sau sugerează despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail, TradeManager sau lăsați mesaj pe comanda. Vom răspunde cât de repede putem și să facem noastre cele mai bune pentru tine. Vă mulțumesc!

Dragi cumparatori, dacă veți găsi orice probleme cu privire la produsele noastre, după ce le primesc, vă rugăm să ne contactați imediat și arată-ne niște poze de probleme. Vom face toate eforturile noastre de a le rezolva pentru tine. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult atunci când ne dea de cinci stele și feedback-ul. Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
opțiuni De Aur/Argint De Culoare
Bratari Tip Lanț & Legături, Bratari
Forma\model Planta
Fine sau de Moda Moda
Incuietoare Tip Ascunse-de siguranță-incuietoare
Nickel-Free Da
Sprijin En-Gros Da, Mai Mare Ordine, Mai Multe Reduceri, Contactați-Ne
Material Metal
Numărul De Model H714
Gen Unisex
Ocazie De Logodna /Aniversare /Petrecere /Cadou
Clasa De înaltă calitate
Nume De Brand Kpop
Locul de Origine Guangdong, China
Material De Bază Mediu Aliaj De Cupru
Setarea Tip Nici unul
Stil Trendy
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Tip De Element Bratari
Metale De Tip aliaj de cupru
Lungime 8 inches

Produse similare