En-gros! Fabrica direct 11.5 mm 15 buc/lot clasa de top de moda de culoare aurie butoane mici de metal frumos de bază butoane perla

29.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru!

Informații despre produs:

Dimensiune: 11.5 mm butoane mici, bază de metal pearl butoane

Cantitate: 15 buc per lot

Culoare: ca imagini

Transport: transport gratuit prin China post air mail

Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Mai multe ordine, mai multe reduceri!

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră!

Plata:

1. Putem accepta escrow care este cel mai bun pentru fiecare dintre noi .

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 20 de zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate de comanda include adresa ta.

Livrare: Taxe de Transport: Transport Gratuit pentru cele Mai multe Țări. Livrare prin: China post/epacket/ Vilatudor.ro standard de transport(10-35 zile lucrătoare), EMS/DHL(7-15 zile lucrătoare) de Transport maritim de Zile: Livrate în termen de 3 zile lucrătoare după confirmarea de plată.Va oferim logistica număr de urmărire pentru a vă de la primul moment. Livra ori: depinde de destinație și alte facors, dacă nu ajunge pachetul la timp, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a ajuta și rezolva orice probleme. Dar noi nu va fi responsabil cu întârziere neașteptată personalizat, cum ar fi procesul, starea vremii etc.

Garanție: Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit de calitatea mărfurilor și a greșit comanda, va vom oferi de înlocuire, reexpedierea, sau restituiri de a face sigur că ești 100% mulțumit. și trebuie să ne contactați în termen de 48 de ore după ce ai luat .

2. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

Feedback: Dacă te simți bine și mulțumindu-se, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv(5 stele). Dacă nu satified, vă rugăm să ne dea POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca negativ/neutru feedback-ul. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Speranța de a obține sprijinul dumneavoastră! Multe mulțumiri!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate mulțime (15 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Stil Shank
Caracteristică Eco-Friendly,Curățătorie Chimică,Lavabil,Nichel-Free
Technics pearl
Numărul De Model 11.5 mm
Forma Runda
Material Metal
culoare De aur
Tip De Produs Butoane
Decor Margele
Tip Buton 2-Gauri-Buton
Dimensiune 11.5mm

Produse similare