Livrare gratuita Nunta de Aur centrală masa decor de Masă de metal vaza de flori de Nunta de decorare 70cm Inaltime 10buc/lot

1 352.46lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Înălțime: 70 cm Material: metal Culoare: aur Notă: Pentru un transport usor, va vom trimite piesele de separat, ai nevoie de a le asambla singur, este foarte ușor :) pretul este doar pentru margele de cristal coloana si fara alte accesorii pe poza fara lumini etc..

Bine ati venit la magazinul nostru de Plată & Transport: Vom accepta Alipay, Western Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Plăcerea asigurați-vă că adresa de livrare si numere de tel ai plecat de pe Vilatudor.ro este corectă, vom trimite bunurile în conformitate cu ea! Atunci când alegeți termenul de livrare de " vânzător de metoda de transport ", vom livrare coletul prin DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX, DPEX etc, sau Profesionale de Avion , care poate ajunge în aproximativ 5-15 zile. Costul de transport nu include taxe de import, noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în preț element și shippingcost. Vă rugăm să Verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Restituire/Rambursare: Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Feedback: Dacă nu mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a face un litigiu, vom încerca noastre cele mai bune solut problema pentru tine. Multumesc :) satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 25.0kg (55.12lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 45cm x 50cm (17.72in x 17.72in x 19.69in)
Funcția Masă Vaze
Stil Modern
Nume De Brand DesserXixi
Dimensiune L
Numărul De Model BC
Material Metal

Produse similare