30M Roșu 8MMx5MM METRICE Nylon Flexibil Tub Furtun Pneumatic Air Line Tubulatură

131.17lei

Adauga la lista dorintelor

Hardware Mecanice

Descriere produs


Aplicații

Aer auto sisteme de frânare și suspensie linii, temperatură scăzută diesel transfer, transport de mulți combustibili și uleiuri, sisteme de lubrifiere, aer comprimat, linii, echipamente de refrigerare și de răcire linii, linii hidraulice, chimice transfer, aer condiționat, transportul de CO⊃2; și multe alte gaze, pneumatic de control și sisteme de instrumentare.

Rezistență Chimică

Nylon este Rezistent la majoritatea solventilor, baze, uleiuri, gaze, produse petroliere, ciuperci, mucegaiuri și acizi diluați (minerale și organice).

Construcții

Cel mai flexibil nylon (PA) tubul este fabricat din impact mare căldură și lumină s-a stabilizat material.

Informații tehnice Temperaturi: -35°C la +70°C. utilizare Ocazională până la 120°C. Fragil punct: -70°C. * Fabricate din prim-ingineria materialelor, care sunt conforme cu RoHS & directivelor DEEE Produse după cele mai exigente cerințe. Toleranțele sunt conforme cu BS5409 Părțile 1 sau 2 toleranțe Dimensionale conform cu SAEJ844 3A (nearmate) & DIN 73378/DIN 74324-1) Remarcabil de stabilă, rezistență mecanică Excelentă durabilitate Bun atunci când este utilizat la o gamă largă de temperaturi și presiuni Rezistent la strivire, de cracare, de abraziune și de întărire asociate cu vibrații de utilaje Bună rezistență la o gamă largă de produse chimice materialul este căldură și lumină s-a stabilizat făcându-l ideal pentru o varietate de utilizări în aer liber Ușor și foarte flexibil, cu o curbă bună raze. Potrivit cu atât mai recente push-on accesorii și mai convenționale de fitinguri de compresie. Culori: Clar, Galben , Verde , Albastru, Negru Si Rosu

Ar trebui să aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mesaj echipei noastre de vanzari!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (30 de Metri/lot)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip țeavă

Produse similare