PINDEFANG Regim Aburitor Fierbător Incalzite Sticlă Borosilicată Ceai Vase de Sănătate Roșu pe bază de Plante de Ceai de Flori Fierbător 34 uncie / 1000ml

128.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


PINDEFANG va aduce elegant teaware produsele care vă permite să urmeze o sănătoasă și de viață sănătos.

Ce e Borocilicate de sticlă ?

Sticlă borosilicată este un tip de sticlă cu siliciu și bor trioxid ca principala de sticlă care formează elementele constitutive. Borosilicată ochelari sunt cunoscute ca fiind foarte scăzut coeficienții de dilatare termică (~3 × 10 -6 K -1 la 20 °C), ceea ce le face rezistente la șoc termic, mai mult decât orice altă sticlă comune. Astfel sticlă Borosilicată are o mare varietate de utilizari, de la vase de echipamente de laborator, precum și o componentă de produse de înaltă calitate, cum ar fi dispozitiv medical implantabil și dispozitive utilizate în explorarea spațiului.

Produs: Regim De Abur Ceainic

Cod articol: BN-068

Dimensiuni: inaltime 16 cm, diametru de jos 11.5 cm

Ceainicul este Infuzorul material: la Fel ca oală de sticlă Borosilicată

Capacitate: 1000ml

Pachetul: 1 x oala, 1x Infuzor, 1x capac per cutie de siguranță ambalate

Notă: putem adăuga apă în ibric și nu trebuie să ridice capacul în timp ce este abur de pâlnie în formă de capac și mâner.

Notă: putem adăuga apă în ibric și nu trebuie să ridice capacul în timp ce e fierbinte prin pâlnie în formă de capac și mâner.

Mai Multe Produse Recomandate

Livrare Toate comenzile vor fi expediate în termen de 24 de ore de Lucru de plată verificarea Avem doar nava a confirmat pentru adresa. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare, timpul de Livrare depinde de țara de destinație și vamale, metoda de transport maritim

Aceasta este o diagramă de timpul estimat de sosire pentru referință:

Condiții de Vânzare de lista Noastră de preț include valoarea bunurilor,costurile de ambalare,și taxele de export, inclusiv internaționale, taxele de import. Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport. Taxele de import sunt cumparatori responsabilitatea. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Toate litigiile care decurg din taxele vamale de import va fi prezentat la Vilatudor.ro pentru soluție.

Despre Noi timpul Nostru de lucru: luni-sâmbătă 9:00 am la 6:00 pm ( Beijing GMT+8, Chineză sărbătorile sunt exclusived). Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul TradeManager sau e-mail, serviciile Noastre va primi înapoi la tine cu confirmări cât mai curând posibil, în termen de 24 de ore, în timpul nostru de lucru. Scopul nostru este de a oferi produse de calitate de Top și de Nivel superior Client Service, recunoașterea ta ne va încuraja foarte mult și vă servească mai bine.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Apreciem foarte mult de 5 Stele feedback-ul POZITIV.

Dacă orice nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 25cm (7.87in x 7.87in x 9.84in)
Nume De Brand PINDEFANG
Material Sticla
Certificat SGS, CIQ
Caracteristică Eco-friendly, Pb-free
Capacitate 1.2 L,1.0 L

Produse similare