FMC-XK6 Foc de Arțar în aer liber, Drumetii Gatit Schimbător de Căldură Vas de Cana de Camping, Picnic Ceainic de Aluminiu Fierbător 190g 1L

104.16lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Ne va livra cu numărul piesei pentru gratuit atunci când vă plătească ,multumesc ! Model: CMP-XK6 Dimensiune: Φ115 x 135mm Material: Greu Anodizare Aluminiu Capacitate: 1L Greutate Netă: 190g domeniul de Aplicare: Extreme Explorare Siguranta: Opărire protecție mâner. Caracteristici: 1. FMC-XK6 unic părinte material dar tehnologia de sudare, eficient colector inel și corpul pot integrare, și conductivitate termică rapid atac brusc de taifun "Typhoon," poate în mod eficient a scurta timpul de preparare de 30%, în timp ce de economisire de 30% din combustibil valoros. 2. FMC-XK6 nu utilizați scalare pulbere în sudură, pentru a se asigura că nu există substanțe nocive deversând în procesul de gătit , asigurați-vă că pentru a fi sănătos . 3. Proiectarea de nord-vest este pliat faptul că este portabil pentru a fi transportate.Rezervor de gaz și cuptor end poate fi pus în oală corpului ,și poate salva un spațiu în cea mai mare măsură . Pachetul Inclus: 1 x Incendiu de Arțar sticla de 1 litru Schimbător de Căldură Vas de Aluminiu FMC-XK6 1 x Negru Net Nailon Trage Șir Sac

Transport

De transport maritim în Statele Unite ale americii este, de obicei, prin USPS priority mail. De asemenea, putem livra în întreaga lume, prin intermediul USPS Global 1st Class e-Mail sau e-Mail Prioritate.

Plățile

Escrow este de preferat.

Feedback-ul

A. vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la orice întrebări legate de produs, de preț sau de livrare, serviciul nostru pentru clienți reprezentanți sunt aici, gata să vă ajute.

B. satisfactia Dumneavoastra este obiectivul nostru,feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. dacă te simți nemulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne contactați în primul rând, nu doar să ne lăsați un feedback negativ.

C. Sper că ai putea să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, Dacă vă satisface cu produsul primit.Multumesc mult pentru încurajarea și sprijinul dumneavoastră ,Vom face mai bine cu tipul tau de sprijin.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 20cm (5.91in x 5.91in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Pai Lungime Standard (100 cm)
Model FMC-XK6
Cu Cooler Bag sau Nu No
Nume De Brand Foc-Arțar
geanta stil Handheld Coș
Ori Da
Cu Tacamuri sau Nu No
Pot Ține Apă Clocotită sau Nu Aplicabile
Material Din Aliaj De Aluminiu
Tip Sticla/Poate
Metodă De Purificare Cartuș Ceramic De Filtrare
De unică folosință No
Greutate netă 190g
Stil Camuflaj/Câmp De Joc
Numele Foc De Arțar Sticla
Capacitate 2-3
Metodă De Purificare A Apei Tip Pompă (Cu Piston/Tip Pârghie)
Aspectul Inima

Produse similare