100buc lustruit 15mm de Înaltă calitate Inoxidabil 316L din oțel cu cleme .accesorii bijuterii.DIY colier brățară en-gros

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere Produs

Material:

316L

Dimensiuni:

Aprox: 15mm

de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch

Culoare:

la fel ca imagine

Cantitate:

Veți obține 100 de pc-uri de acest produs la pretul de lista

Politica De Returnare

Oferim garanție de satisfacție de 100%. Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Te rog, lasă-mă să știu. rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.

Vă rugăm să Rețineți: nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la mine dacă nu e vina noastră. Sper că puteți înțelege asta. Feedback-ul și să Ne Contactați Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat. Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să mă lase feedback-ul pozitiv, vă rugăm să se simtă confortabil, să mă lase să știu în primul rând. Eu vă va oferi o soluție bună. Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Constatările De Bijuterii Tip Cleme Și Cârlige
Caracteristicile Produsului RUNDA
Tip De Element constatările de bijuterii
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Material Metal

Produse similare