SUZUKI M-37C Tastatura Muzicuta Melodion Melodie Pe Alto 37 Profesionale Cheie Melodica/ pianica Cu Geanta Cadou la alegere

476.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


începe

sfârșitul SUZUKI Alto 37 Profesionale Cheie Melodica M-37C Cu Geantă de mână numărul cheie-gama: Alto 37 cheie f ~ f3 Material: de Aluminiu capacul bronz fosforos de plumb dimensiuni exterioare: 470 x 110 x 55mm Greutate: corpul 947g Caz 405g Accesoriu: Tatsuso cântec de deschidere (MP-121) · trompeta tipul de piesa de deschidere (MP-131) · birou Kanade cântec de deschidere L (MP-113) · curea de umăr cu nailon moale caz (MP-2011)

Cea mai bună educație pentru melodie pe [Suzuki melodie pe M-37C] Acest produs este un design negru cu un calm ochi-prinderea, cel mai înalt grad de educație pentru acordeon. Recomandat in special pentru persoanele cu bună melodie pornit de copii, numit. Puteți juca într-un sunet frumos decât pentru capacul de metal modelul adoptat. De asemenea, mai multe numărul de cheie printre învățământ acordeon, cântece de gama largă este disponibil pentru a juca. Acest produs este pentru caz moale caietul de sarcini, a devenit ușor să țineți ușor. Educația este un instrument muzical cu Suzuki de încredere, care a continuat să urmărească bunătatea tonul. Și pentru că vreau să folosesc de mult, pentru că vreau să-l utilizați cu încredere, melodia pe blocată de o mulțime de ingeniozitate. Forma ideala Tatsuso cântec port prin care respirația drept. Pentru a preveni plus prea departe dop, de asemenea, ușor de a rotunji purtător de cuvânt al așa de limbă și tremolo. Design trompeta tip cântec porturi care nu se potrivesc piesa de deschidere în gură. Deoarece spațiul în gură, în mod liber, este aici și, de asemenea, linge joc ușor. De la priza de cântec porturi sunt înclinate în raport cu tastatura, am tastatura devine mai vizibilă în momentul de Tatsuso. Interiorul este viața melodie, folosiți un hard special fosfor bronz rugina este greu de a sparge. De asemenea, ține pentru totdeauna exact teren, acesta susține ansamblu frumos. Astfel Suzuki melodie pe, s-a născut în 1961 ca Japonia e prima tastatura muzicuță. Cursuri de muzica la data de școală elementară a fost centrul cei cu organe și muzicuță. Orga este ideal pentru a învăța tastatură, dar numărul care poate fi jucat de toți studenții nu sunt pregătiți, profesorul este de predare pe scară pentru a elevului, pe de altă parte, a fost o luptă în ghidul de muzicuță. Deci, ideea de "instrument de vânt, care poate fi jucat de pe desktop" de grup, este melodia pe un Suzuki a fost dezvoltat ca o "persoană are pot instrument de tastatură". De asemenea, burduf-tip birou Kanade cântec portul clasic în actuala tastatura muzicuță, ideea de melodie pe astfel născut la Suzuki acordeonul este de a deveni standard pentru tastatura muzicuță.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Numărul de Chei 37
Corpul Material ABS
Tip Melodica
Material De Acoperire ABS
Nume De Brand Suzuki
Numărul De Model M-37C
Numărul de Alezaje 37
Ton Alto
Pronunția Metoda /

Produse similare