TOMORO Nou Creativ Unic Timpul Indicator de Viteză Barbati Femei Unisex Brand Ceasuri de mana Sport din Piele Cuarț Moda Casual Ceasuri

104.93lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri barbati

Descriere produs


modname=ckeditor

În timp ce există multe boutique branduri de ceasuri crearea perturbator modele, ele tind să fie ceasurile care sunt realizabile printr-o extrem de limitat proporție de entuziaști de ceas. La TOMORO ceasuri, credem că o astfel de expresie a individualității ar trebui să fie disponibile la un cost accesibil. Prin urmare, TOMORO ceasuri a fost creat cu scopul de a face unic ceasurile care exprimă timpul într-un mod diferit. Prima colecție, Timp, Indicator de Viteză, începe pe o foaie curată de hârtie, cu un design care se inspiră din cabina de pilotaj și aparatură de motoare cu reacție. Fuzionarea unui Japonia mișcarea cu un Aliaj de caz și interesante elemente de design, rezultatul final este un joc se răcească și ceas unic, care este spre deosebire de orice alt.

Conceptul

La TOMORO Timp Indicatorul luminos de Viteză este de design inspirat de avion din cabina de pilotaj instrumente, precum și motoare cu reacție. Ora și minutul afișează sunt proiectate de-a lungul liniilor de un Machmeter instrument, aka Viteza Aerului Indicator, care măsoară viteza unui avion. Numele este o lua pe aceeași ideologie, de exemplu, măsurarea vitezei de timp, de unde și numele de Timp Indicatorul luminos de Viteză . Designul estetic nu într-adevăr nevoie de o mână de secunde, dar este important de a avea o indicație vizuală a funcționării ceas. Rozeta de profil pictat pe conul de nas de un motor cu reacție permite echipajul de la sol pentru a ști imediat dacă motorul se invarte sau nu. În câteva secunde disc pe ceas are același profil, astfel încât utilizatorii pot arunca o privire la buna matura de lucru de încredere Miyota 2034 Cuarț circulație dedesubt.

Dial & Mâini

Aviația pilotaj instrumente dispun de un primar scară mai mică, defilare cifre afișaj secundar. La TOMORO Timp Indicatorul luminos de Viteză se bazează pe această caracteristică și împarte-o oră și minut funcții în două niveluri separate. Cadran caracteristici imprimate cifre de ore pe o circulară guilloche-uri care adaugă profunzime și dimensiune. Ceasul de mana cu culori mai luminoase, în contrast cu cadran pentru un rapid de citit. În clipa în detaliu este citit printr-o fereastră imprimate pe cristal cu minut disc rotativ sub ea. Deși cel de-al doilea disc este unic și distinct cu motor de avion spinner motiv, se rotește pe nesimțite, de creditare în sine la un blând afișaj de funcționare a ceasului.

Caseback

Cauza este un design original, care a început ca o viziune a unui pilot stând în cabina de pilotaj. Odată gravat pe carcasa spate, e o frumoasa reprezentare a temei de ceas de-a lungul cu Timpul Viteza Indicator numele și rezistență la apă de rating de 3 ATM. Deși un caz deschis înapoi este alegerea ideala pentru a privi în funcționare a unei Cuarț circulație, finisaj pe ele ar fi de sincronizare cu design contemporan de ceas, prin urmare, decizia de a omite.

Ceas informații:

Brand: TOMORO

Mișcarea: Japonia MIyOTA 2034 Cuarț

Curea: Autentic Leahter cu Unic Respirabil Găuri

Catarama: Otel Inoxidabil IPB vopsit ( Culoare magnet )

Caz: IPB vopsit ( Culoare magnet )

Rezistent la apa: apă până la 3atm ( pentru spălare sau ploua )

Cadran: Inspirat cu Timpul indicator de viteză

( Format din trei straturi de tehnice complexe )

Diametru Carcasa: 44mm

Lățime curea: 22mm

Grosimea ceasului: 10mm

Lungime ceas: 265mm ( cea Mai buna lungime pentru rusia și Europa de prieteni)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 16cm x 5cm (7.09in x 6.30in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Numărul De Model TMR1018YW
Trupa Tip De Material piele
Incuietoare Tip Catarama
Gen Bărbați
Lățime De Bandă 22mm
Cazul Formei Runda
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Carcasa Din Material Aliaj
Trupa Lungime 25.5 cm
Diametru Cadran 44mm
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Nume De Brand TOMORO
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Mișcarea Cuarț
Caz Grosime 10mm
Caracteristică Rezistent La Apă
Formati Fereastra Material Tip acoperite de sticlă
Stil Moda & Casual

Produse similare