De Vânzare la cald 7 Culori Cablu USB Atinge Lampa de Bază Pentru 3D LED Lumina de Noapte de Înlocuire de Bază Alb de Masă Decor Birou Titularul Picătură de Transport maritim

16.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


7 Culori Cablu USB Atinge Lampa de Bază Pentru 3D LED Lumina de Noapte de Înlocuire Lumină Albă Bază de Masă de Birou Decor Titularul Picătură de Transport maritim

100% de Brand nou și de înaltă calitate! Tractor 3D design, modern și simplu.

Mare cadou de Craciun pentru prieteni, iubite sau copiilor.Potrivit pentru dormitor, camera de zi de decorare.

S-ar putea crea o atmosferă romantică, decor perfect pentru camera de zi, dormitor, etc.

El poate fi pus în dormitor, camera copil, living, bar, magazin, cafenea, restaurant etc ca lumină decorativă.

Vine cu USB, adaptor de alimentare, vă puteți conecta la dumneavoastră acasă priza sau la portul USB al computerului.

Mod automat de schimbare a culorii modul. Apăsați butonul tactil pentru ultima culoare, apoi apăsați-l din nou, automat de schimbare a culorii.

Categoria: 3D color LED lumina de noapte touch culoare lampă titular

Aspectul culoare: alb

Culoare: 7 culori

material: ABS

Sursă de lumină: 10BUC margele de LED-uri

Putere: 0.5 W

Luminos: 10 LM

Putere: DC 5V (micro USB interface) sau 3 *baterii AA ( nu sunt incluse )

Comutator de mod: comutator tactil (touch lung de 3 secunde off)

Modul luminos: fix culoare sau gradient de colorat.

Lumina de funcționare: fix un singur mod: atinge butonul de comutare, schimbare de culoare de multe ori strălucitoare.

Gradient de colorat mode: apăsați comutatorul de 8 ori, puteți începe schimbă treptat culoarea.

Efect 3D: în lumina cusături introduce placa acril (Doar suportul lămpii în parcelă, cu excepția panou acril)

Dimensiune: titularul Lampă cu diametrul de 8.5 cm; inaltime 4cm; gaură lungime 7cm; gaura grosime 4mm

Lista de ambalare:

1 X Lampa de titular

1 X USB de Încărcare linie

Plata: Vilatudor.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, Western Union, și transfer, prin intermediul băncilor. Pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Vilatudor.ro , vă rugăm să consultați http://help.Vilatudor.ro/payment_faq.html.

Livrare : 1. Transport la nivel mondial. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. 4. Servicii tranist timp este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Timp de livrare: Returnare și Rambursare: 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vom emite o rambursare sau repacement pentru tine. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. 3. Vă vom rambursa întreaga sumă, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Garanție : 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro. Feedback: după ce elementul ajunge într-o stare satisfăcătoare, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi și de 5 stele, sistemul Nostru automat va face același lucru pentru tine într-un minut. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare despre articol, ne vom ocupa în termen de 1 zi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.096kg (0.21lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Element Lampa De Baze
Numărul De Model 7 Culori De Bază Lampă
Nume De Brand Mabor
Material De Bază ABS
Garanție Nici unul
certificare CCC
Caracteristici înlocuit , atins

Produse similare