PLstar Cosmos Noua Moda Barbati 3d tricou Negativ Bellatrix Imprimare Bărbați/Femei Casual de Vara t-shirt cu Maneci Scurte T-shirt, Blaturi

39.52lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Sfaturi:

Noi bun venit tuturor cumpărătorilor la cumpărături în magazinul meu, Toate pachetele trimise cu adevărat număr de urmărire . pentru că pachetul trebuie trimis la Vamă va actualiza informații de logistică, nevoie de aproximativ 2-6 zile. Dacă mai mult de cinci zile nu actualiza informații de logistică vă rugăm să lăsați un mesaj pentru mine. Mă voi ocupa cu problemele tale, cât mai curând posibil. dupa ce primiti pachetul, mai aveți întrebări, puteți, de asemenea, întotdeauna da-mi un mesaj.

Dimensiune. Dacă purtați SUA/UE dimensiune, pentru a Alege mai mare decât în mod normal. ( Masura diferenta de 1-2cm , Toate de măsurare este în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch ).

Această dimensiune de îmbrăcăminte, care este numai pentru referință. Tipuri de corp, măsurători și modele specifice pot varia ușor în dimensiuni.

PRODUS de CULOARE: așa Cum se arată în fotografie (Real element va arata la fel ca imagine, cu toate acestea, pot exista mici variații în culori din cauza la efect de iluminare în timpul fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului.) Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual DIMENSIUNE PRODUS:

Aceasta este Asia dimensiune, este mai mică decât SUA,UE,marea BRITANIE,AU dimensiune, vă rugăm să verificați dimensiunea de masă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Stil Casual
Dimensiune Asian Size S, Asian Size M, Asian Size L, Asian Size XL, Asian Size XXL, Asian Size XXXL, Asian Size 4XL, Asian Size 5XL
Tesatura Tip Postav
Lungime maneca(cm) Scurt
Vânzare la Pachet No
Nume De Brand PLstar Cosmos
Topuri De Tip Tees
Guler O-Gât
Material Poliester,Spandex
Cu glugă No
Gen Bărbați
Model Tip Personajul
Tip De Element Topuri
Maneca Stil Regulat

Produse similare