1BUC POSTA transport gratuit 1DC de sex Feminin La 4 plug de sex Masculin Cablu de Alimentare adaptor de Conector Cablu Splitter pentru Camera de Securitate CCTV Benzi cu LED-uri

14.33lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pentru că diferența de timp, vă rugăm să-free de cumpărături. ~o(∩_∩)o~ circumstanțe Speciale pentru a lăsa un mesaj sa-mi spui, voi răspunde la tine ~o(∩_∩)o~

Dacă cumpărați împreună camere de supraveghere, vom folosi China a Aviației de urmărire pachet.. 100% de brand nou și de înaltă calitate. 1 DC Feminin a 4 Putere de sex Masculin Splitter Cablu Plug Diametru: 5.5 mm exterior, interior 2.1 mm (2.1 x 5.5 mm Conector) Convenabil și eficient la putere 2 camere, cu 1 adaptor de alimentare Acest DC Adaptor de Alimentare Cablu Y Coadă desparte 1 puterea semnalului în 2 și este util pentru alimentarea mai multor camere de la o centrală adaptor. Dirijor:0,3 mm sarcina Maximă de curent:5A lungime :15.5 inch Pachetul Include: 1x 1DC de sex Feminin la 4 Plug de sex masculin, Dacă aveți nevoie de orice model, vă rugăm să ne contactați în primul rând.

Vă rugăm să rețineți: Despre numărul de urmărire și de livrare. Notă: pentru mici (pentru prețul de 10 $sau mai puțin) nr. numărul de urmărire în afara Chinei. Poate fi urmărită numai în China. Timp de livrare: 10 la 60 de zile. (dacă achiziționați mai mult de Patru/4 , va vom trimite înregistrate cu număr de urmărire, de asemenea, poate urmări în afara Chinei) - 4BUC/în Utilizarea China a Aviației de urmărire pachet de transport. Modul de transport de la vânzător: China post obișnuit pachet poștal obișnuit pachet mic în Malaezia, suedeză poștale obișnuite pachete mici, cum ar fi olandeză obișnuit colet poștal, vom selecta în mod automat un anumit canale de livrare pentru tine. Trei dimensiuni este manuală de măsurare: dacă există o ușoară diferență este un fenomen normal. 4, nu de vânzare cu amănuntul cutie de ambalaj: punga cu bule și ambalarea plic și de securitate. 5: timpul de livrare notă: dacă ați setat ora, încă nu au primit produsele, vă rugăm să ne contactați, vom avansa data de livrare. Dacă încă nu ați primit bunurile în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi o rambursare completă. Vă rugăm să nu se aplice pentru a litigiilor în termen de 60 de zile, să ne păstra o bună relație de afaceri. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Info Transport Maritim.:

Cele mai multe comenzi nava în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată (cu exceptia sarbatorilor).

Element expediate prin poștă aeriană de Oficiul Postal; va sosi în cele mai multe țări în decurs de 10-20 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; uneori aceasta poate duce până la 30-45 de zile lucrătoare.

Express livrare FedEx / DHL / UPS / EMS...5-7 zile ajunge

După ce ne-am livra elementul, va vom e-mail informații de transport maritim. Pentru livrare Expres numai, număr de urmărire vor fi furnizate după livrare.

Politica De Retur:

Schimb este acceptată în termen de 14 zile de la cumparator la primirea coletului.

Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 14 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.

Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.

Neutilizate/nedeschise marfa va fi creditat.

Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile trebuie să fie returnate în termen de 60 de zile de la cumpărare. NU de returnare sau de schimb vor fi acceptate după 60 de zile de la data achiziționării.

Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport încoace și încolo ).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Nume De Brand Clestech
De Sex Feminin Tip End dc
Numărul De Model DC 1 DIN 4
Model Mar DC 1 DIN 4

Produse similare