2016 Iarna Noi Thermal Fleece Pro Sosea Om/Pantofi de Femei de Acoperire de Înaltă calitate Ciclism Galoși Biciclete MTB de Ciclism Pantofi Acoperi

27.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Stimate domnule sau doamnă:

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție, prin prezenta am să-ți spun că articolul va fi trimis prin China post air mail, va dura mai mult timp decât EMS/DHL, dar care este motivul pentru care este la un astfel de genial preț,dacă ai nevoie rapid de transport maritim,vă rugăm să alegeți EMS/DHL, atunci când oferta produsului !---mai presus de toate, postul tau va fi luate în grijă și atunci când îl primiți, vă rugăm să confirmați primirea și lasă-ne 5 stele feedback-ul pozitiv ... Asta ne-ar ajuta îmbunătăți calitatea produselor și serviciilor noastre!!.

---------------------------- Material: 90% spandex + 10% lycra. Utilizare: 1 rapid-uscat funcție și face sa te simti mai confortabil. 2, tesatura de înaltă calitate: de lumină și de scădere a vântului. 3, puteți să vă păstrați la loc uscat și rece în starea fierbinte și-ți țină de cald în frig.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, 3XL
Material 90% spandex + 10% lycra

Produse similare