Instrument de mână Hârtie Embosser Relief Mașină de Ambarcațiuni Embosser Pentru Hârtie.Scrapbooking Scoala De Pat Cadou

35.73lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la Magazinul Nostru!

Dacă aveți nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în orice moment! Voi face meu cel mai bun pentru a ajuta să te Bucuri de Cumparaturi! Combina Transportul Suportat! Suma totală 200USD = Gratuit EMS/UPS/DHL transport (3-15days) Suma Totală 100USD = posibilă reducere/curierat gratuit shiping, vă rugăm să contactați!

material: ABS+Aliaj dimensiune: vă rugăm să vedeți mai jos imagini modele: fluture de design ca spectacol cinematografic

pachet: cutie mica

Transport

Comanda dumneavoastra va fi livrat în 48 de ore după ce vom primi plata.

Produsele sunt expediate prin posta aeriana colet gratuit; ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare. Este nevoie de aproximativ 12 până la 35 de zile lucratoare (CA, UA, marea BRITANIE și UE).

Pentru NOI, clienții vor încerca cele mai bune pentru a vinde prin intermediul ePacket, ceea ce înseamnă că veți primi produsul în termen de 7-15 zile. Alte țări să ia 15-40 zile lucrătoare. Foarte puține țări ar putea dura mai mult.

Va vom informa transportul și vă dau un număr de urmărire.

Vom declara coletul ca un cadou de la o valoare scăzută pentru a vă ajuta să evitați probleme la vama.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe, impozite si taxe locale sau orice alte drepturi de import.

În cazul în care achiziționarea de protecție timpul se scurge și încă nu ai primit produsul, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi timpul.

Dacă nu sunteți mulțumit cu transportul, vă rugăm să nu deschideți un litigiu, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Garanție și Garanție

Garantie 12 luni! 30 zile banii înapoi! Cumpara cu incredere si siguranta!

Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați în primul rând și îl poți returna în termen de 7 zile din ziua în care îl primiți, după ce vom primi articol va vom trimite unul nou sau returna întreaga sumă. Elemente de a te trimite înapoi ar trebui să fie în ambalajul original.

Noi nu suntem responsabili pentru orice marfă pentru returnarea bunurilor.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, vom face același lucru pentru tine, dacă există orice problemă, înainte de a ne părăsi feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu, vă rugăm să ne contactați în primul rând!

Alte Politici

Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru solicitările dumneavoastră atunci când face plata.

Dacă aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți de transport așa cum vă doriți, vă rugăm să ne contactați în primul rând, astfel încât să putem oferi exacte costul expedierii, combina transportul este acceptat, vom încerca noastre cele mai bune pentru a salva de cost.

En-gros & Drop în transportul maritim sunt acceptate!

Mesajul dvs. sau întrebări vor fi răspuns în termen de 24 de ore, dacă nu, vă rugăm să ne trimiteți din nou întrebarea ta, pentru că uneori ne-ar putea să nu-l primească. Va vom raspunde cat mai repede posibil.

Vă rugăm să fie clar, cu toate condițiile înainte de a plasa comanda pentru a evita orice neînțelegere în viitor. Cumpărători serioși, doar, pentru a economisi timp și de a avea o afacere bună.

Vă mulțumesc pentru a cumpara de la magazinul nostru și bun venit din nou în curând! :)

dacă există orice problemă, înainte de a ne părăsi feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu, vă rugăm să ne contactați în primul rând!

'

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 12cm x 10cm (6.30in x 4.72in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Numărul De Model S2932

Produse similare