Free DHL! Cele mai noi Godox Wistro AD600 TTL All-in-One Puternic în aer liber Flash cu 2.4 G X Sistem de Build-in 8700mAh Li-pe Baterie

3 023.86lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2016 cele mai Noi Godox Wistro AD600 TTL All-in-One Puternic în aer liber Flash cu 2.4 G X Sistem de Build-in 8700mAh Li-pe Baterie

Godox Wistro AD600 TTL All-in-One Flash este un puternic și portabil în aer liber flash conceput cu build-in 8700mAh baterie cu Litiu. Se adoptă build-in wireless 2.4 G X-sistem, și se pot sprijini pe deplin Canon E-TTL II, Nikon I-TTL, Sony și alte TTL sisteme.

Cu acest AD600 flash, fotografiere dvs. va deveni mai simplu. Puteți obține cu ușurință un flash corect de expunere, chiar și în lumină complexe-medii în schimbare. Poate pe scară largă a satisface cererile de fotoreporteri, nunta și plajă portrete shootere, fotografi profesioniști și pasionații de fotografie, etc.

-Build-in Godox wireless 2.4 G X sistem: poate sprijini pe deplin Canon E-TTL II, Nikon i-TTL, Sony și alte TTL sisteme.

-Funcțional ca unitate Slave într-un bliț fără fir de grup : AD600 poate fi compatibil cu Godox TTL flash aparat de fotografiat, TTL în aer liber flash, TTL studio flash pentru a realiza un flash usor de iluminat prin utilizarea funcție de master/slave.

-Fără fir de Control de la Distanță și de Declanșare: Cu build-in Godox wireless 2.4 G X sistem de a realiza TTL control. Godox X1 TTL wireless flash trigger poate fi, de asemenea, folosit pentru control de la distanță flash funcția TTL, wireless regla flash nivelul de putere și buzzer, realizat de sincronizare bliț declanșare, etc. AD600 are 3,5 sincronizare cablu jack si mufa PC sync pentru a realiza diverse sincronizare modul de declanșare.

-Puternic și Puternic de Putere: Puterea de 600W/s, GN 87(m ISO 100 cu AD-S2 standard reflector). Stabil temperatura de culoare la 5600±200K pe întreaga gamă de putere.

-Precis Nivelul de Ieșire (1/1-1/256): Putere reglează din plin puterea de a 1/256, 25 de stații de ieșire precisă ajustare pentru cel mai bun efect de lumină.

-Alte Funcții Utile: suport Complet pentru Flash compensarea expunerii, 1/8000 sincronizare la viteză ridicată, Frontală sincronizare perdea, sincronizare perdea Posterioară, Manual flash, flash Stroboscopic, C. Fn setări personalizate funcție etc.

-Bulid-in All-in-One de Mare Capacitate Baterie de Litiu: Professional baterie Li-ion, de 500 de ori plină de alimentare clipește, de 0,01-2,5 s rapid recycle timp, DC/AC dual pentru utilizare.(Bateria poate fi detasata pentru a schimba în modul AC)

-Bliț detașabil Cap: Cu H600 portabil capul blițului (Opțional, Vândut separat), puteți umăr AD600 în timp ce mâna-ține capul blițului, ceea ce face mai ușor de fotografiere. Sau poti cumpara un H1200 capul blițului (Optional, se vinde separat), cu capul blițului poate fi separat de flash corp, și două AD600 pot fi combinate pentru a conecta un H1200 capul blițului, ceea ce face ca puterea de pana la 1200W.

-10W LED-uri Lampa de Modelare: Luminozitatea pot fi ajustate în 3 stații.

-Mare dot-matrix Display LCD pentru operare clară și convenabil.

-Cu o Direcție de Reglare Mâner pentru control ușor și mai bine iluminat unghi.

-Gamă largă de Accesorii pentru a Alege(Vândut Separat): AD600 adoptă Godox de montare, poate fi folosit cu o serie de dedicat lumina modelarea accesorii pentru a realiza cel mai bun efect de iluminat, cum ar fi multifunctional-softbox, beauty dish, mutriță, etc.

1 x Godox AD600 TTL All-in-One de Exterior Flash

1 x Tub Flash

1 x Baterie cu Litiu

1 x Adaptor Încărcător

1 x Cablu de Alimentare

1 x Reflector

1 x Manual de Utilizare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 3.6kg (7.94lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 35cm x 20cm (17.72in x 13.78in x 7.87in)
Numărul De Model AD600
Nume De Brand Godox
Aparat Foto Compatibil Marca NIKON,SONY,CANON
TTL Da
Display Da
Pachet Da

Produse similare