MITI DC 12V 6CH canal RF fără Fir Control de la Distanță Comutator & Telecomanda Sistem de Control 1 receptor și 2 transmițător 4278

72.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Livrare gratuita 12V DC 6CH canal RF fără Fir Control de la Distanță Comutator & Telecomanda Sistem de Control 1 receptor și 2 transmițător 4278

Ne default trimite 315Mhz, dacă aveți nevoie de 433Mhz pls lasati un mesaj sub comanda ta, multumesc!

Pin 1+2: Comutare

Pin 2+3: Momentory

No: Închis

Caietul de sarcini:

1. Transmițător

Canal: 6 CH de la Distanță de Control de la Distanță: 0-50m (vă Rog să observați că este distanța ideală fără nici un bloc și semnal interveni, s-ar ridica și cădea aproximativ 10%-50% cu bloc și interferențe de semnal.)

Codifica: cod Fix

Frecventa: 315MHz sau 433MHz (Implicit 315MHz)

Sursa de Alimentare: 1 x 12V-23A baterie (nu sunt incluse)

2. Receptor

Canal: 6 CH

Tipuri De Control: Toggle, De Moment, Fixat

Decode: cod de Învățare

De Alimentare (Tensiunea de Operare): DC12V

Releu: 20A/125VAC, 20A/14VDC

Stare actuală: ≤6mA

A primit sensibile: -105 dBm

Temperatura: -40 'C ~ +80' C

3. De lucru/de ieșire de mod: de Comutare/de Auto-Blocare: Apăsați ->; Apăsați din nou->Apasati un buton pentru o dată este de lucru/PE, apăsați același buton din nou se opri/OFF. (1 canal comutator(receptor) au nevoie de 1 buton de control de la distanță (emițător). De moment/Jog: Apăsați și mențineți apăsată tasta->Pe; Release->Off Păstreze apăsând un singur buton este de lucru /PE, slăbiți degetul este stop/OFF. 1 canal comutator(receptor) are nevoie de 1 buton de control de la distanță (emițător). Fixat/Inter-Blocare: Apăsați->Pe; Apăsați alt buton->Off Apăsați un buton este de lucru/PE, apăsați pe alt buton de oprire/OFF. (1 canal comutator(receptor) trebuie 2 butoane de control de la distanță (emițător). (Fabrică Setarea Originală este de Moment, vă rugăm să Alegeți funcția sau Schimba-l de unul singur.)

4. Funcția de Învățare Coduri Apăsați butonul de învățare pentru un timp, indicatorul luminos se aprinde pe off. Apăsați învățare tasta de pe telecomanda, indicatorul clipește o dată și oprit. Înseamnă că-l învețe cu succes. Ștergeți Codurile Păstreze apăsând butonul de învățare pentru aproximativ 8 secunde, indicatorul luminos se aprinde pe off, apoi codul de învățat înainte de a vă va fi șters. A. Semnalul de auto-blocare---Apăsați butonul 1 pentru a învăța,fiecare CH este independent. B. Semnalul non-blocare (jog)---Apăsați butonul 4 pentru a afla C. Singal inter-blocare---Apăsați butonul 2 pentru a învăța D. 1-3ch de auto-blocare,4-6ch non-blocare---Apăsați butonul 3 pentru a învăța E. 1CH de auto-blocare, 5-6CH non-blocare---Apăsați butonul 5 pentru a afla Pachetul Inclus: 1 x Receptor 2 x Transmițător (Bateria nu include)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 21cm x 11cm x 11cm (8.27in x 4.33in x 4.33in)
certificare CCC
Garanție Noi
Nume De Brand MITI
Tip De Element Switch-uri
Tip Comutator Control De La Distanță

Produse similare