NEMA23 2Nm 283oz.în Integrate în Buclă Închisă motor pas cu pas cu driver 36VDC CCM iHSS57-36-20

306.83lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


NEMA23 2Nm 283oz.în Integrate în Buclă Închisă motor pas cu pas cu driver 36VDC CCM iHSS57-36-20

Integrat dimensiuni compacte pentru economisirea de spațiu de montaj, Fără a pierde pas, de Înaltă precizie de poziționare 100% putere nominală cuplu Variabil actuala tehnologie de control, de Mare randament de curent vibrații Mici, Netede și de încredere în mișcare la viteză redusă Accelera și decelera de control în interior, Mare îmbunătățire în netezimea de pornire sau oprire motor definite de Utilizator micro pași de Nici o ajustare în general, cererile de curent, tensiune de peste si peste poziția de eroare protecția lumina Verde înseamnă rulează în timp ce lumina roșie înseamnă protecție sau off-line

Aplicații tipice

CNC, printinng, lazer, mașini textile, etc.

Introducere:

CCM IHSS57 Integrate în Buclă Închisă Motor pas cu pas este all-in-one buclă închisă pas cu pas sistemul care se integrează în buclă închisă motor pas cu pas cu digital driver. Servo control și digitale pas cu pas tehnologia de conducere sunt perfect îmbinate în acest sistem inteligent. Encoder optice cu poziția de viteză mare de eșantionare feedback-ul de 50 μ s-a construit în interiorul, poate ajuta sistemul a evita pierderea-pas, pentru a îmbunătăți considerabil low-viteza de instabilitate și reduce zgomotul. Această Serie de produse au avantaje de ambele pas cu pas și servo, caracteristici la foc mic, mișcare lină, de răspuns rapid, de mare viteză și de mare randament de cuplu.

Caietul de sarcini:

Tensiune De Intrare

24~50VDC(36V Tipic)

Curent De Ieșire

4.5 Un 20KHz PWM

Frecvența max

200K

Rata de comunicare

57.6 Kbps

Protecție

am Peste curentă valoarea de vârf 8A±10%

am Peste valoarea tensiunii 80V

am peste poziția de eroare interval poate fi setat prin HISU

Mediu

Caietul de sarcini

Mediu

Evita praful, uleiul de ceață și de gaze corozive

Temperatura De Operare

70 °C MAX

Temperatura De Depozitare

-20°C~+65°C

Umiditate

40~90%RH

Metoda de racire

Răcire naturală sau forțată a aerului de răcire

Microstep Setare:

Micro pași setare este în tabelul următor, în timp ce SW1,SW2,SW3,SW4 sunt pe toate, implicit interne micro pași în interiorul este activa , acest raport poate fi setarea prin HISU.

Dial comutator

Micro pași

SW1

SW2

SW3

SW4

Default

pe

pe

pe

pe

800

off

pe

pe

pe

1600

pe

off

pe

pe

3200

off

off

pe

pe

6400

pe

pe

off

pe

12800

off

pe

off

pe

25600

pe

off

off

pe

51200

off

off

off

pe

1000

pe

pe

pe

off

2000

off

pe

pe

off

4000

pe

off

pe

off

5000

off

off

pe

off

8000

pe

pe

off

off

10000

off

pe

off

off

20000

pe

off

off

off

40000

off

off

off

off

De transport maritim 1. Avem aproape toate produsele în stoc, vă vom trimite în 24 de ore. 2. Normal Express: Am----Agent----DHL/FedEx----Client. Pachet DHL/FedEx cost total de 3 zile. Numărul de urmărire va ieși în 3 zile. Dacă aveți nevoie de a trimite direct la DHL/FedEx, se va salva de 3 zile, costul este de 5~10 ori de Normal. 3. Post Air Mail, uneori, va fi întârziere, pls nu pleca o 1~3 stele feedback-ul din cauza asta. Dacă întârzierea livrării, pls contactati-ne extinde confirma timp înainte de litigiu. Și să păstreze legătura. E repect pentru noi. 4. Dacă sunteți în Zonă de la Distanță de DHL/FEDEX, ne rezervăm dreptul de încărcare de la Distanță contra Cost. 5. Ne-ar declara întotdeauna valoare mai mică pentru a evita plata impozitelor. Sau pls specifica declarate, pentru a evita probleme inutile la vamă. 6. Vom alege cel mai bun mod de a expedia produsele la tine dacă curier-ai ales ca nu-i bine să Clearance-ul. Am expediat la worldwidebut Dacă țara dumneavoastră este personalizat este strictă, vă rugăm să ne contactați înainte de a licita pentru a verifica detaliu și confirmat. 7 . Ne-ar declara întotdeauna valoare mai mică pentru a evita plata impozitelor. Sau pls specifica declarate, pentru a evita probleme inutile la vamă. Clienții responsabil pentru TAXE VAMALE.

Plata

Vom accepta banca TT,western union,moenybook,moenygram etc

Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Rambursare

Când ai parcelei,și nu este mulțumit de bunuri sau este alta problema ca rupt,pls spune-ne detaliu motiv și să ofere fotografii.

Orice motiv necesare pentru rambursare. Elementul trebuie să fie în starea inițială și nici daune fizice. Cumpărător responsabil pentru toate costurile de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 50cm x 10cm (7.87in x 19.69in x 3.94in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Actual / Faza 4.5 Un
Numărul De Model iHSS57-36-20
Tip Hibrid
Pas Unghi(grade) 1.8
Cuplu 2Nm
Faza 2
Nume De Brand ZHONG HUA JIANG
certificare CE,CCC

Produse similare