Ullicyc Carbon Furca Full Carbon, Fibra de Biciclete Rutiere Furca Bicicleta Ciclism Furculita Părți de Biciclete de Superlight Furculita 420g Transport Gratuit QC420

192.13lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


steaua

end

Brand: Ullicyc ModelNumber:QC420 Material: Plin Fibra de Carbon Culoare: Negru Greutate: 405±15 g H eadset: 1-1/8" dimensiuni Disponibile: 700C Aspect: 3K Lucios/Mat

Acest magazin tot de mărfuri se fabrică prețul de transport maritim nu sunt acceptați de negociere magazin de mărfuri se pot bucura de 7 zile nici un motiv mărfurilor reintroduse, în termen de 30 de zile nu efect II ori situația vânzărilor Xia mărfuri returnate 1 ani garanție de calitate servicii (produse de garanție ani) calitatea produselor problemă de spate înlocuire bucurați-vă de gratuit revenit service non-problemă de calitate de spate înlocuire client trebuie urs dus-intors de costurile de logistica. 1.China post este bun pentru majoritatea clienților ca nici taxe vamale, în mod normal(cu 30-60 de zile timp de livrare); 2.Noi nu suporta orice taxe de import suplimentare,taxe în parcelă țara de destinație, și compania de transport maritim va cellect de la cumparator la livrare. 3.Vom declara o valoare reală și numele, dacă aveți cereri speciale, atunci vă rugăm să lăsați note în ordine,ne-am putea declara mai mici decât valoarea reală. 4.Toate coletele expediate prin posta normala(CN Posta)sunt limitate în greutate 2KG,deci, dacă coletul este supraponderal,vom aranja coletul prin 2 colete.

Pe semn: vă Rugăm să asigurați-vă că înainte de a semna pentru logistică, confirma mărfurile în stare bună.Dacă va fi găsit fenomenului, cum ar fi lipsa sau deteriorarea , te rog refuzat și de a lua legătura cu noi.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
SE POTRIVESC PENTRU V Brake
Numărul De Model ULLICYC
Tip Rezistenta din Cauciuc (Mediu de Viteze Non-amortizare)
culoare roșu lucios, rosu mat, verde lucios, verde mat, negru lucios, negru mat, argintiu lucios, argintiu mat
Stem Dimensiune 28.6*300mm
Lungimea Lamei 370mm
Utilizarea Biciclete Rutiere
Material Fibra De Carbon
suspensie No
Nume De Brand ULLICYC
Dimensiunea Roata 700c

Produse similare