Canon 6D DSLR -Full-Frame -20.2 MP -3.0" tv LCD -1080p Full HD Video - internet Wi-Fi (numai Corpul,de Brand Nou)

5 082.83lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Canon EOS 6D DSLR aparat Foto (Numai Corpul)

Repere de produse 20.2 MP, Senzor CMOS Full-Frame DIGIC 5+ Procesor de Imagine 3.0" 1.04 m-Dot Clear View LCD Monitor Full HD cu Inregistrare Video 1080p la 30 fps 11-puncte AF cu Centrul de Tip Cruce Punct Nativ ISO 25600, Extins la ISO 102400 4.5 Fotografiere fps la Rezoluție Full Built-In Wi-Fi și Conectivitate GPS iFCL cu 63-Zone Dual-Layer Senzor de Măsurare

Canon EOS 6D este un full-frame de 20,2 MP DSLR, oferind extrem de imagini de înaltă calitate și de detaliu, în timp ce furnizarea de compatibilitate și confort prin design și caracteristici. Atunci când este cuplat cu puternic DIGIC 5+ procesor de imagine și de 14-bit A/D de conversie, senzor full-frame este capabil de înregistrare de imagini vii extins cu sensibilitate de până la ISO 102400. Puterea de procesare, de asemenea, oferă inteligent tehnici de reducere a zgomotului și capacitatea de a înregistra continuu imagini statice la o rată de până la 4,5 rezoluție full fps.

La 6D are 11 puncte de focalizare automată sistem de dobândirea de focalizare precisă, indiferent de situație de fotografiere, care este sporită de un centru de tip cruce punct de focalizare pentru îmbunătățirea low-lumină de focalizare sensibilitate. bine ati venit la Photofans Magazin.La iFCL cu 63-zone dual-layer senzor de măsurare, de asemenea, beneficiază de sistemul de focalizare automată atunci când se face expunerea măsurători, și analizează culoarea și valorile luminanței în scenă pentru a determina corecte setările de expunere.

Înregistrare video Full HD este posibilă până la 1080/30p în Tot ce-cadru sau IPB compresie, precum și standardul H. 264/MPEG-4 AVC codec. Atunci când înregistrarea video HD, control manual complet asupra expunerii și sunetul este posibil, permițându-vă să preia controlul complet asupra aspectul final de filme.

Built-in Wi-Fi si GPS tehnologii oferi, de asemenea, conectivitate extinsă la 6D. Built-in capacitate Wi-Fi vă permite să preia de la distanță controlul asupra 6D atunci când este utilizat în conjuncție cu Canon EOS Remote app (disponibil pentru iOS și Android), precum și partaja instantaneu imaginile de pe camera de la telefon sau de la CANON iMAGE GATEWAY. Receptorul GPS va înregistra în mod automat de localizare a datelor și de a încorpora aceste informații în metadatele imaginilor, care vă permite să geotag fotografii și harta unde fiecare lovitură a fost luată.

La 6D are un factor de formă mic în comparație cu alte full-frame Dslr, dar încă integrează o mare 3.0" 1,040 K-dot TFT LCD monitor pentru redarea în mod clar și analiza de imagini. Bine ati venit la Photofans Magazin.Construcția corpului integrează un aliaj de aluminiu si policarbonat șasiu într-un magneziu și coajă policarbonat pentru durabilitate în timp ce încă menținerea unui ușor de profil.

20.2 Megapixeli Senzor CMOS Full-Frame, 14-Bit A/D de Conversie, DIGIC 5+ Procesor de Imagine de mare full-frame de 20,2 megapixeli senzor CMOS oferă un nivel ridicat de calitate a imaginii cu atenția acordată claritate, detalii si descriere de culori și de tonuri într-o scenă. Datorită creșterii informații și detalii, un senzor mai mare este capabil de a produce o mai mare adâncime vizuală și diferențieri și tranziții tonale. În plus, un senzor mare oferă mai mult spațiu de manevră pentru a controla avionul de focalizare și de a aplica selectiv focus tehnici.

Acest senzor ofera imagini cu o rezolutie maxima de 5472 x 3648 pixeli, cu o dimensiune a pixelului de 6,55 µm pătrat, pentru o mai mare recepție de lumină și un mare semnal-zgomot. Acest pixel structura lucrează în strânsă colaborare cu DIGIC 5+ procesor de imagine, și de 14-bit A/D de conversie, pentru a produce un nativ gama de sensibilitate ISO 100-25600, care poate fi extins la ISO 50-102400.

În plus față de contribuția la sensibilitate la lumină scăzută, DIGIC 5+ procesor oferă, de asemenea, viteza de ansamblu și puterea de a 6D si utilizeaza dual 4-canal cu Un convertor a/D de front-end de prelucrare a circuitelor în regim de urgență de conversie de ambele RAW și JPEG formate de fișiere. Acest lucru permite o continuă maximă de fotografiere rata de 4,5 rezoluție maximă de cadre pe secundă precum și o mai mare reducere a zgomotului atunci când se lucrează la Iso-uri mai mari. DIGIC 5+ procesor, de asemenea, oferă în timp real compensarea aberațiilor cromatice atunci când se lucrează cu ambele încă și imagini în mișcare. 11 puncte de Focalizare automată Sistem De 6D integrează un 11-puncte AF sistem rapid si precis de focalizare indiferent de subiect sau situație de lucru. Aceste 11 puncte oferă chiar și o acoperire pe întregul cadru, în timp ce mai rafinate centrul de cruce-de tip punct cu -3 EV sensibilitate oferă mai eficiente, precise low-lumină de focalizare. One-shot AF, AI Servo AF, și AI Focus AF sunt disponibile în funcție de nevoile, și, în plus, AI Servo modul este personalizabil în ceea ce privește focus de urmărire, de accelerare și decelerare sensibilități, precum și 1 sau 2 imagine prioritate ajustări. Lentile de date poate fi, de asemenea, a intrat și personalizate în camera pentru un accent mai mare rafinament atunci când se lucrează cu unghi larg sau lentile telefoto.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.5kg (5.51lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 20cm x 22cm (11.02in x 7.87in x 8.66in)
Tip De Unitate bucata
Setați Tipul Fuselaj
Eficient Megapixeli 20MP
Nume De Brand CANON
Formate De Fișiere Audio PCM liniar
Rezoluție Video Full HD (1920x1080)
Încă De Imagini Formate De Fișiere JPEG, RAW
Greutate 770g
Sensibilitate ISO 100-25600 (Modul Extins
Numărul De Model Canon 6D
Card De Memorie De Tip Card SD
Filme Formate De Fișiere MOV, MPEG-4 AVC/H. 264
Dimensiune 14.5 x 11.2 x 7.1 cm
Dimensiune senzor (inch) Full-Frame
Caracteristică Specială GPS,WIFI,Nici unul

Produse similare