Ceramica Ceainice Yixing Oală De Ceai Alb Seturi De Ceai Din Portelan Ceainic Chinezesc Unic Fierbător Kung Fu Teaset Infuser China Cesti De Ceai D001

26.73lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


BINE ATI VENIT LA JUSEN SET DE CEAI MAGAZIN

Atenție Pentru Prieteni Ruși:

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. În caz contrar, noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA TA.

3. Va rugam sa completati corect codul poștal, în caz contrar, nu putem trimite coletul.

Despre acest produs:

·Origine:Dehua county, provincia Fujian din China Chineză set de ceai, cu diferite tipuri și forma frumoasa, ambele cu valoare practică, dar, de asemenea, frumusetea de art. China Porțelan ceainic, showpiece tradițională Chineză măiestrie. Aduce eleganta si frumusete pentru tine si familia ta, prieteni. Setul include: 1 bucata ceainic Capacitate vas:170 ml Fi cel Mai bun Cadou-Un cadou perfect pentru familia ta și prietenii, în orice ocazie, cum ar fi Petrecere, Petrecere de Nunta, Ziua Mamelor, Taților Zi, de Crăciun și Ziua de Anul Nou. Beneficiile de Ceai de Băut: 1. Face persoana sa se simta răcoritoare, a spori gândirea și abilitățile de memorie. 2. Elimina oboseala, de a promova metabolismul. 3. Bea ceai de frecvent, poate reduce în mod eficient incidenta cariilor dentare. 4. Stimulează sistemul nervos central, să consolideze rezistența organismului. 5. Cu efect auxiliar să piardă în greutate, să mențină frumusețea și menține tineri. 6. Pentru cei în vârstă, se contribuie pentru a preveni cataracta senila.

Despre Transport

Coletul va fi cea mai mare parte expediate prin ePacket/E-ems termen de 24 de ore ( zile lucrătoare).

Ea durează în mod normal între 10 și 45 de zile lucrătoare pentru a ajunge, dar în unele țări ar putea fi ceva mai mult din cauza sărbătorilor sau vamale, expediere locale de eficiență sau din alte motive, așa că vă rugăm să cred că peste înainte de a vă selectați-l, Dacă nu vrei să aștepți atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxă sau vă rugăm să nu cumpere.

De obicei, alte curieri nevoie doar de 3-7 zile. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alti curieri.

Costul de transport nu include taxe de import,iar cumparatorul este responsabil pentru taxele vamale.

Despre impozitul

Impozite și taxe nu sunt incluse în hte element de preț sau taxele de transport.

Dacă în țara ta și tu încă mai trebuie să plătească taxe vamale, este responsabilitatea ta să-l rezolve.

Și orice alte intrebari va rugam sa ne contactati. Multumesc.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și un comentariu de 5 stele!

Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 13cm x 10cm (7.87in x 5.12in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Caracteristică ceainic alb
Tehnica Temperatura mare de ardere
Tip Ceașcă De Ceai & Farfurie Seturi
elemente seturi de ceai din portelan
Numele unic ceainice
Navele De China
Material Ceramica
Capacitate 151-200 ml
Tip Ceramic portelan
Drinkware Tip ceainic ceramic cu infuzor
Nume De Brand JUSEN
Origine Dehua county, provincia Fujian din China

Produse similare