Filtru de duș cu cap de duș a elimina clorul, mirosul si heavy metal

225.28lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Triplu Sistem de Filtrare combinație Unică de PP bumbac, fibra de carbon si nano deoxidization material creează un electro-o reacție chimică. În această reacție, clor liber este schimbat într-benigne, solubil în apă, clorură, care este apoi transportat prin inofensiv alimentare cu apă. În mod similar, unele metale grele dăunătoare, cum ar fi cupru, plumb, mercur și altele, de a reacționa la placa pe mediu de suprafață, fiind astfel eliminat în mod eficient de aprovizionare cu apă.

Cinci funcții de Miniwell L720 filtru de Duș Revoluționar CND procesul de mass-media, elimina peste 99% din reziduuri de clor Stabil îndepărtarea de performanță cu 50% durata de viață mai lungă decât alte concursuri Ușor de instalare și înlocuire Inteligent indică atunci când pentru a înlocui cartușul filtrului Menține mare de curgere a apei în timp ce menține excelente de filtrare performanta

Fiecare detaliu arată nostru să depună eforturi pentru cea mai bună calitate Integral formând tratament : în Comparație cu materiale simple piling sus, tehnologia noastră avansată upgrade-uri de performanță de mass-media de filtrare foarte mult, și crește absorbția zona de 6 ori decât înainte. Între timp, ajută pentru a evita scurgerile de apă. Inteligent sistem de indicatori : Ajutor pentru a vă reaminti atunci când pentru a înlocui filtrul cartridg Plin de fuziune, unire tehnica : Mai multe de securitate fără adeziv Eco-friendly tehnica :-Un timp de formare tehnica pentru porțelan, aspectul, eco-friendly și non placat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 11cm x 30cm (7.87in x 4.33in x 11.81in)
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tip De Unitate bucata
Apă Rece/Apă Caldă Tip De Control filtru de apa
Forma Runda
Numărul De Model L720-h-18
Material Plastic
Accesorii Capete De Duș
Tip Șapte-bucata Set
Nume De Brand miniwell
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare