3M*3M/3M*1M NE-110V/UE-220V Led-uri de Craciun Perdea Lumini de Vacanță de Exterior/Interior, Decorare Nunta de Basm Lumina Pentru Petrecere

44.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru, deși suntem magazin nou, dar va vom oferi produse de înaltă calitate și servicii. Puteți obține încrederea dumneavoastră,vă Mulțumesc foarte mult. Specificatii: produsul nume: Nunta de Craciun Perdea de Lumină Dimensiune: 3M*3M 3M*1M Culoare: alb Cald/Alb/Multicolor/Albastru/Violet tensiune de Intrare: UE 220V-240V / NE 110V-130V / UNIT 220V-240V Comutator controler: 8 moduri Combinație inwaves secvențială slow glow chasing/flash, slow fade sclipire de echilibru Material: Cupru cablu+capac din Plastic Caracteristici: 1. Utilizate pe scară largă în Ocazii: bar, hotel, cameră, grădină, pătrat, stradal, garaj, masina, motocicleta, produs de semne și festivalul de iluminat... 2. Usor de instalat pe cele mai multe suprafețe: Sticlă, Lemn, Metal, Plastic și 3. De înaltă calitate și durată lungă de viață pentru utilizarea în interior și exterior 4. Consum redus de energie cu luminos Alb Cald 5 culori. Eficiente energetic, practic nici o intretinere 6. Plug and play, ușor de instalat și de opera Cumpărătorii Trebuie Să Știe: Deși cele mai multe dintre luminile noastre pot fi folosite în aer liber în cele mai extreme condiții, este important pentru a proteja sursa de alimentare și controler, mai ales în ploaie sau zăpadă.

1. Imaginile arată la magazinul nostru sunt luate pe baza adevăratele bunuri.Din cauza la alt monitor si luminozitate,nu poate exista un pic mici de culori diferite,sincer sper ca te-ar putea înțelege. 2. Atunci când primiți coletul,vă rugăm să verificați-l cu atenție, în primul rând, dacă acestea sunt deteriorate sau nu.Dacă mărfurile au orice probleme,vă rugăm să ne contactați la prima dată.Ne va fi responsabil pentru cumpărături și de a oferi o soluție satisfăcătoare. 3. Dacă ordinul de protecție este aproape pe terminate,dar coletul tot nu ajunge,vă rugăm să ne contactați pentru a vă extinde protecția în timp și viitoare de a verifica coletul. 4. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări,vă vom da un răspuns în termen de 24 de ore. 5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să confirmați comanda și să ne lăsați un comentariu pozitiv și toate de 5 stele,care sunt de o importanță vitală pentru creșterea companiei noastre.Feedback-ul cu poze va fi apreciat.Va multumesc anticipat! Produs conform Descrierii: Comunicare: Viteza de Transport maritim : 1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră, Ignorând cât de multe zile de prelucrare a rămâne. 2. Nu există nici limitied Ordinea/Valoarea în magazinul nostru. Oferim transport gratuit în întreaga lume pentru orice cantitate si orice valoare de 3. APO/FPO/DPO de Transport Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate. Avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea rochie cu atenție înainte de cumpărare (o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs). Atten: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat. Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: ----numărul de Ordine ----Imagine/video de margele defecte. Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! GARANȚIA NOASTRĂ Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achizitie, poti returna sau schimba elementele în termen de 30 de zile de la data livrate. Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Returnare taxa a fost plătită de către cumpărător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 22cm x 10cm (9.84in x 8.66in x 3.94in)
Material Cupru sârmă+capacul de Plastic
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Ocazie camera de zi
culoare alb cald
Este estompat Da
Distanță De Iluminat 1-5m
certificare PSE,CCC,CE
Vacanta Numele Ziua de Anul nou
Tipul De Bază NO
Plug Coada Da
Tensiune 110V-130V/ 220V-240V
Durata de viata 100000H
Cap De Serie > 200
Muzica Nici unul
Plug type UE/SUA/MAREA BRITANIE
Garanție 1
Putere 3M-3M, 3M-1M
Sursa De Alimentare AC
Stil UE 220v, NE-110V
putere 6W
Plug Type UE Plug
Caracteristici Romantic si cald
Lungime 300cm
Lungimea și lățimea 3m*3m/3m*1m
Numărul De Model led-uri cortina lumina
Corpul Material Plastic
Utilizare vacanta
Standard rezistent la apa IP44
Tip Baterie NO
Funcția petrecere, zi de naștere, nuntă și multe alte sărbători și festivalul de iluminat

Produse similare