GD9980 Termic Conductiv Ciment Adeziv Lipici radiator Tencuiala Silicon 40 de Bucati Greutate Netă 10 Grame Alb Pentru LED VGA ST10

238.19lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Astăzi s-Ofertă Specială

Descriere Produs

GD9980 Termică Adeziv Conductiv

Culoare : Alb

Termen De Valabilitate: 6 Luni

Suprafață Uscată: 5 Minute

Bond Putere: 1,8 MPA

Greutate Specifică: 2.4 G/Cc

Ambalaj: Tub De Aluminiu

Temperatura De Operare: -4~482 De Grade Celsius

Conductivitate Termică: 0.671 W/M-K

Notă:

1. După ce a fost legat, este dificil să fie separate. Vă rugăm să folosiți în atenție.

2. Vă rugăm să strângeți capacul superior după utilizarea, evitându-se vindecarea.

3. Vindecarea viteza de GD9980 termică adeziv conductor este legat cu temperatura mediului ambiant, umiditate și grosimea ca uns. Cea mai mare dintre temperatură și umiditate valoare, și mai subțire frotiu (recomanda grosimea de hârtie A4), timpul de uscare va fi mult mai scurt. În schimb, timpul va fi mai mare.

Caracteristici produs: Accord cu RoHS și REACH cerințele de protecție a mediului. Înaltă conductivitate termică, izolare mare, rezistent la temperaturi ridicate, ulei scăzută de separare, non-corozive.

Principiul de lucru: Umplerea decalajul dintre elementul de încălzire și de răcire dispozitiv; Creșterea suprafeței de contact astfel încât să se realizeze cel mai solid conductivitate termică efect.

Metoda de utilizare: este normal fenomene dacă nu există pic de ulei de silicon plutitoare de mai sus. Vă rugăm să se amestecă bine înainte de utilizare. Păstrați suprafața acoperită curata si se aplica direct cu instrumente (cum ar fi raclete, deget, etc).

Cald notă: Țineți copiii departe de ea. Dacă este înghițit sau accidental intră în ochi, ureche, nas, gura,vă rugăm să clătiți cu apă curată sau trimite la spital atunci când este necesar.

Depozitare: Păstrarea la temperatura normală. Vă rugăm să-l acopere, după folosite, evitând impurități, cum ar fi praful, care au un efect negativ asupra conductivității termice.

Pete Pași

1. Vă rugăm să curățați suprafețele de sursa de căldură (CPU) și disipa căldura dispozitiv (radiator) cu uscat țesuturi.

2. Folosind racleta sau alte instrumente pentru a unge pasta termica pe CPU, și nu este nevoie pentru a unge pe radiator.

3. Pasta termică ar trebui să fie uns uniform pe întreaga unitate PROCESOR de suprafață. Poate nici prea subțire, cuvinte tipărite pe ea ar trebui să fie acoperite. Nici prea gros, grosimea ca de hârtie A4 va fi mai bine. Vă rugăm să consultați imaginile de mai jos.

Transport

1. Toate comenzile vor fi expediate prin aer, și vom oferi gratuit numărul de urmărire. De urmărire și de urmărire parcelă dvs. on-line pentru întregul curs până când acesta este livrat. Bucurați-vă mult mai sigură și mai rapidă experiență de cumpărături aici.

2. În trei zile lucrătoare, comanda, coletul va fi trimis după verificate de plată.

3. Livrate foaie de timp:

Serviciile Noastre

1. Va vom raspunde mesaj într-o zi lucrătoare. Sunteți binevenit pentru a comunica cu noi cu privire la orice întrebări.

2. Am putea oferi neetichetate elemente dacă aveți o cerință.

3. Putem oferi servicii de OEM, fără scopul de limitare cantitativă. Vă rugăm să contactați cu noi pentru detalii.

4. Dacă ordinea în vrac, am putea oferi un pret mult mai bun.

Despre noi

Foshan Înaltă Conductivitate Electronics Co., Ltd. este specializată în R&D, producție și vânzări de pasta termica, oferind servicii de OEM pentru întreaga lume, mai multe branduri. Am acumulat mai mult de 15 ani de experiență, dedicandu-pentru a oferi mai potrivite termic Conductiv soluții pentru tine.

Pentru Cadou

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate mulțime (40 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 6cm (5.51in x 3.54in x 2.36in)
PROCESOR compatibil toate
Dimensiune Ventilator Nici unul
Suprafață Uscată 5 Minute
Tip Conductoare Radiator Ipsos
conductivitate termică 0.671 W/M-K
Nume De Brand GD
Puterea De Obligațiuni 1.8 Mpa
Ventilator De Control Al Vitezei Nici RPM
Greutate netă 10 Grame
Ambalare tub de aluminiu
Zgomot Nici unul
Funcționare Temperatura -20~250°C
Materialul De Radiator Nici unul
Pachet Da
Numărul De Model GD9980-ST10
Greutate Specifică 2.4
Cerere Procesor
Linii Nici unul
culoare Alb

Produse similare