Artificiale Flori de Nunta Buchete de Mireasa Pentru Mirese în Afara de Nunta Brosa Buchete de Mireasa Trei Dimensiuni Buque de noiva

56.04lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Artificiale Flori de Nunta Buchete de Mireasa Pentru Mirese în Afara de Nunta Brosa Buchete de Mireasa Trei Dimensiuni Buque de noiva

* Material: Polyster * Acest link nu includ alte. * De înaltă calitate și bine ambalate. * Doar pentru tine ,nu Ratați! * Acest buchet de nunta oferim 3 dimensiuni,marimea S, noi recomandăm pentru fete cu flori,marimea M, potrivite pentru domnisoare de onoare,marimea L potrivit pentru toate miresele! *Marimea S:latime 18cm,inaltime 23cm.Marimea M:latime 22cm,inaltime 23cm.Marimea L:latime 25 cm,inaltime 25cm. Metodele de plată acceptăm sunt Western Union, Money Gram, Bani Booker, Master Card, VISA și așa mai departe. Puteți selecta metodele vă place, atunci când face plata.

Ca este internațional de servicii de transport, timpul de livrare și poștale variază de la diferite regiuni. Cele mai eficiente de curierat vor fi aplicate. De exemplu, Destinație Timp de Livrare Taxele de Urmărire On-line EMS SUA, Canada, marea BRITANIE, Europa, Australia, Asia de 7-10 zile lucrătoare Vedea Prețul de Catalog Da America de Sud, Africa de 8-15 zile lucrătoare Vedea Prețul de Catalog Da Alte Țări DHL SUA, Canada, marea BRITANIE, Europa, Australia, Asia de 3-5 zile lucrătoare Vedea Prețul de Catalog Da America de Sud, Africa de 4-6 zile lucrătoare Vedea Prețul de Catalog Da Alte Țări TNT Australia, Noua Zeelandă 3-5 zile lucratoare Vedea Prețul de Catalog Ye taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în intem prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe nu sunt răspunderea vânzătorului. De obicei, ne scrie un preț scăzut pentru a evita vamale pentru tine, dar unele țări sunt foarte strict cu acest lucru. Deci, pleease verificați cu țara dumneavoastră birou vamal să termine ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/cumpara.

Retur si Schimb Politica Avem o ușoară revenire/proces de schimb! Dacă nu sunteți complet mulțumit cu elementul (inclusiv probleme de calitate, nu pe dreapta dimensiune etc.) Puteți returna acest produs pentru o rambursare completă. (exclusiv taxele de transport) Returnare și Schimb de Cerințele Troduct trebuie să fie nepurtate și în starea inițială chiar și după ce a încercat pe de formă și dimensiune. Nici o Restituire: Purtat, Parfumat, Modificate sau fără Brand original și Etichete. Nu se potrivesc pentru tine(cu dimensiunea greșit), calitatea problema Restituirii: Personalizat-a făcut Petite sau Plus Dimensiune și a Făcut să caietul de sarcini. Este cumpărătorilor responsabilitatea de a plăti returnare sau de schimb de timbre. Nici o restituire sau de schimb,sunt de la data primirii în termen de 7 zile se poate aplica pentru Mai mult de 7 zile nu pot fi returnate sau înlocuite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Element De Lungime 30cm
Înălțime Element 30cm
Numărul De Model BQ001
Articol Greutate 0.6kg
Material Poliester
Nume De Brand EVERBEAUTIES
Lățime Produs 24cm
Tip De Element Buchet De Mireasa

Produse similare