13pcs Alb Masina Becuri cu LED-uri de Interior Pachet Kit 2016 2017 Pentru Mazda 6 Harta Dom Pas/de Curtoazie Lampa plăcuței de Înmatriculare

57.49lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


13pcs Alb Masina Becuri cu LED-uri de Interior Pachet Kit 2014 2015 2016 2017 Pentru Mazda 6 Harta Dom Pas/de Curtoazie de Înmatriculare Lampa Descriere Produs: Această listă are un Brand Nou, super luminoase cu Xenon LED Alb de Lumină de Interior Pachet Kit Pentru perioada 2014-2017 Mazda 6 Aceste lumini sunt de inalta calitate Becuri cu LED-uri, care va înlocui fabrica de plictisitoare și consum ridicat filament de bec. Acest pachet conține 13 piese lumini LED,include: Harta light (2 bucati) Dome light (1 bucata) Portbagaj/zona de Marfă (2 bucati) Pas/lumină de control (4 bucati) de înmatriculare light (2 bucati) de Rezervă de lumină (2 piese) Descriere: Toate becurile cu LED-uri sunt 100% plug and play, cu nici o modificare necesară. Viață lungă-de obicei, o durată de 50.000 de ore nu Va mai pâlpâie sau se estompeze după utilizare prelungită Ușor de instalat. Plug & play. Dacă LED-ul nu funcționează, vă rugăm să flip 180 de grade.

Poze reale de la CLIENȚI! becurile doar pentru referance,ne va livra în funcție de modelul de masina ta :

Politica de returnare Dacă există orice altă problemă s-ar putea preocupare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați E-mail sau Trademanager, în orice moment! Toate mesaje / E-mail va fi răspuns într-o zi lucrătoare. În cazul în care licitația articol le-ați comandat este defect, contactați-ne în termen de 14 zile și vom face schimb de elementul defect pentru tine, cu un element egal sau mai mare funcționalitate. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, o rambursare va fi emisă în forma originală metodă de plată. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de returnare 12 luni de Garanție . Cumpara cu incredere! Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Sper pentru binele tau feedback-ul ,vă va fi recunoscător din inimă! Alte Politică nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Garanție:

12 luni de Garanție. Cumpara cu incredere! Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Contactați-ne:

Programul nostru: luni-Vineri 9:00-18:00, UTC/GMT +8 ore Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Compania De Servicii:

1. Profesie:Avem departament R&D puternic cu 20 de iscusit ingineri și mai mult de 7 ani experiență în producerea de led de mare putere.

2. Fiabilitate: Toate te produsele au fost testate de către expertul nostru; garantie 12 luni, rata scăzută defect, gratuit maintaince.

3. Rapid de livrare: de Obicei, în termen de 3-7 zile lucrătoare, în funcție de cantități.

4. OEM disponibile: Mucegai si plastic de plante de fabricație și linie automata de producție.

Compania Intro:

Nostru Nanjing Newsun Fotoelectric Co.,Ltd este un producător profesionale și exportator de auto lumini,cum ar fi led marker angel eyes pentru BMW,CCFL angel eyes,led lumina de lucru,lumina de ceață,auto de interior lumina și așa mai departe.

Compania noastra a înființat în 2005 și avem o experiență bogată în producerea auto lumini auto.Nostru auto lumini auto sunt vândute peste tot în lume, Asia, America, Europa și Africa.Noi oferim doar produse de înaltă calitate și preț rezonabil,pls fie asigurat la comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (13 buc/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Interfață T10 (W5W/194)
De 6 Ani 2016,2015,2014
Total buc 10buc
Articol Greutate 0.2
Numele led-uri de iluminare interioară
Numele Modelului Pentru Mazda 6
Pentru Autovehicule Marca/Model Mazda
Tensiune 12V
Model Mazda 6
Nume De Brand MNAT
Putere 1.2W-2.5W
Chip de LED-uri LED SMD ca 5050
Culoare Opțional Alb
Model de masina Pentru Mazda 6 2014-2017
Tip De Element Iluminat Interior
Durata de viata peste 50000 de ore
Lumeni 60-130Lm

Produse similare