2 Buc Silk Touch Profesionale Moale Sex Anal Lubrifiant Expansiune Crema pentru Cupluri de Ungere, pe Baza de Apa Gay Ulei Jucarii Sexuale

39.97lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


2 Buc Silk Touch Profesionale Moale Sex Anal Lubrifiant Expansiune Crema pentru Cupluri de Ungere, pe Baza de Apa Gay Ulei Jucarii Sexuale

[ Caracteristici] Lubrifiere factor: anti-alergice, foarte solubil în apă pentru a forma o pastă omogenă, lăsând nici o toxicitate sau acumularea de resturi. Factor de hidratare: anti-alergice, întârziere de evaporare, pentru a preveni pierderea de apă, în timp ce creșterea viata de ungere și inserați codul. Lăsând fără reziduuri nocive, fără a aduce atingere caracteristicile luminoase. Potrivite pentru diferite niveluri de vârstă uscăciune cauzata de secreție redusă:

[Efect] pentru a îmbunătăți calitatea vieții sexuale, de a stimula dorinta de sex pentru a spori plăcerea. Adecvat în special pentru sexul anal, creșterea lubrifiere, reduce disconfort și insecuritate cauzate de frecare, pentru a îmbunătăți calitatea vieții sexuale.

[S pecification] O singură bucată, 100ml

Af t er utilizare și dozare] Ia un pic de lubrifiant solubil în apă instanță, cu o forma alungita injecție tub de 5-10 minute aplicate pe anus atinge ușor, nu numai instanța de judecată extrem de umed, dar, de asemenea face și cu ușurință, că el (ea) Singur intolerabil și vreau repede

În gredient : Glicerină, apă deionizată, fructoză și acid citric.

[ Notă ] femeile gravide si minori, persoane cu handicap, acest produs este pentru soț și soție, cuplul a folosit, nu pentru alte scopuri, vă rugăm să salvați într-un loc răcoros și uscat.

Americană produse pentru adulți, a fost un simbol de produse pentru adulți pentru a asigura cea mai bună calitate! În ultimii 30 de ani, Statele Unite au fost întotdeauna în industria poziție de conducere. Cu cristal numit ultimă generație, de înaltă calitate, tehnologia de producție inovatoare și de înaltă calitate materiale, căutarea fericirii adult clientul prezintă o înaltă calitate, produse pentru adulți. De Securitate Necesare! Necesare placere! Joaca interesant, primul punct Silk touch.

Safet y lubrifianți de înaltă calitate, elimina toate "grijile"!

Sil k touch este o încredere brand internațional. Silk touch fluid lubrifiant starea se va schimba viata ta, totul este mai rigid, nu ai grijă, într-o stare relaxată, se bucură de o intimitate reală.

Sil k touch Barbatii iubesc gasca cruce prezervativ lubrifiant este de grad medical fluid lubrifiant, de înaltă calitate, excelent simt pielea, pielea verificate de către Statele Unite și din punct de vedere clinic dovedit, 100% prezervativul potrivit, mai ales pentru pielea din jurul anusului superioare efectul de ungere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Sugestiv Sexual No
Termen De Valabilitate 3 Ani
Dimensiune 100ml
Caracteristică Sterilizare de sex, nedureroasa, anal sex gay
Material Glicerină, apă deionizată, fructoză și acid citric.
potrivit anal sex gay,mese pentru femei
Efect Sex Anal Lubrifiant Expansiune Crema Pentru Cupluri De Ungere, Pe Baza De Apa
Numărul De Model anal lube lubrifiant 001
Tip De Element sex anal lubrifiant
Element nume Sterilizare de sex lubrifiant pentru sex anal
Obscene Imagine No
Funtion sex anal, creșterea lubrifiere, reduce disconfort și insecuritate

Produse similare