Cui îi Pasă Arizona Flamingo Piele de Fund Rucsac Femei Mochilas Mujer Bolsa PU Cordon Saci Bagpack ghiozdane Geanta de Voiaj

47.03lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Genti

Descriere produs


1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2.Cumpărător din statele UNITE ale americii.Ne va livra elementul de E-pachete,timpul De livrare va fi de aproximativ 7-15 zile lucratoare . 3. Cumpărător din alte țări.Ne va livra elementul prin China Post Air Mail.(În mod implicit,pentru o sumă mai mică decât $ 7 va fi trimis prin China Post Original Pachet Mic Plus,care este, fără număr de urmărire și nu pot fi urmărite,Dacă aveți nevoie de un număr de urmărire, vă rugăm să alegeți China Air Mail, ca metoda de transport maritim). 4.Despre express shipping,Mai mult de 150 de dolari vom trimite articole prin DHL,EMS,UPS,FedEx,SF Express gratuit. Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat. Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Notă :

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim. Putem accepta retur daca cumparatorul nu este multumit de produs,dar cumpărătorul trebuie să plătească taxa de transport.Vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile după primirea mărfurilor.Dacă elementul nu sunt deteriorate sau pierdute, ne va da cumpărătorului rambursare completă.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele . Si pls spune-ne, ne va da $1-3 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Yiwu guanli Îmbrăcăminte Co.,Ltd a fost una dintre cele mai mari 3D imprimare de sublimare producătorii de produse pentru aproape 10 ani în china. Compania noastra s-a specializat în articole de Îmbrăcăminte,saci de moda,șosete,accesorii ,prosop și așa mai departe.

Publicul nostru țintă este moda conștient 18-35 femei de agrement saci de moda de piață. Ne propunem să fie interesante și inovatoare, oferind clienților noștri de moda vor, când vor. Pentru a rămâne în contact cu tendințele de schimbare în piața noastră, am dezvoltat o dinamică și foarte receptiv organizației. Numele de marca este Cui îi pasă , compania Noastră este specializată în proiectarea ,fabricarea și exportul,sunt 30 de designeri in cadrul companiei noastre(inclusiv china și poloneză designeri), avem propriile noastre mari mașini de imprimat pentru a produce. Fabrica noastra Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant, produsele Noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către clienți.piața noastră principală este Europa și America.Dacă lucrați pe produse de imprimare și produse promoționale ,vom fi alegerea cea mai buna .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Material Principal PU
Decor Nici unul
Gen Femei
Materiale De Captuseala Poliester
Articol Imprimare 3d petrecere a timpului Liber rucsac
Nume De Brand cui îi pasă
Dimensiune 46.5cmx36cm
Rucsacuri De Tip Softback
Mâner/Curea Tip Mâner Moale
Model flamingo
Exterior Nici unul
Husa De Ploaie Da
Pentru femei,studenți,copii
Sistem De Transport Arcuită Curea De Umăr
Numărul De Model NO
Tip De Închidere string
Capacitate Mai Jos De 20 Litri
Technics Tipar Digital
Stil Moda
Utilizarea Ghiozdan,geanta de voiaj,geanta de Depozitare
Tip De Element Rucsaci
Stiluri La modă și noutate
Model Tip Printuri De Animale

Produse similare