DIYKIT Wireless 7 inch Touch Monitor retrovizoare Kit pentru Cal Trailer Motorhome Backup CCD Waterproof Camera Kit Sistem

253.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Wireless de 7 inch TFT LCD Monitor Auto

IR Viziune de Noapte Camera retrovizoare Sistem de Parcare 2 CANALE de Intrare Video

2.4 GHz Transport Si Receptor

7" Ultra-subțire monitor cu touch buton

Rezistentă la intemperii IR viziune de noapte camera CCD

Două intrări sunt ambele intrari video, una pentru camera de mers inapoi, iar celălalt pentru alte echipamente video intrări, cum ar fi DVD video de intrare. Unitatea poate afișa doar o intrare video la un moment dat și dă prioritate la intrare video 1. În general, vă rugăm să conectați intrare video 1 camera video de mers înapoi, și de intrare 2 pentru echipamente video pentru divertisment.

La modă ecran cu touch butto n și control de la distanță convenabilă, Rafinat facture: stil Ultra-subțire de numai 8mm grosime și atingeți butonul proiectat Imaginea poate fi rotit orizontal și vertical pentru oglinda sau normal de vizualizare Monitorul va porni automat și trece la partea din spate vedere aparat de fotografiat atunci când mers înapoi.

Camera:

T el senzor de imagine CCD de ieșiri digitale semnale că are o imagine mai bună claritate, culoare, contrast și claritate decât CMOS aparat de fotografiat, cu 18 individuale Infraroșu (IR) a CONDUS, se arată imagini clare în lumină scăzută mai ales pe timp de noapte circumstanțe. Această grele camera CCD este greu de metal casetat, rezistent la apa si noroi dovada. Poate dura mai mult timp, fără încălzire în sus, astfel încât să puteți arăta retrovizoare tot timpul.

De înaltă definiție și 120 de grade unghiuri de vizualizare, Cu funcția de rezistent la apa, Aplicabile varietate de Vehicule: masina, camion, RV, autobuz, Rezolva problema de rău auto retrovizoare cu efect, poate ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor, Suport IR Noapte culoare imagine CCD, Cu eleganta si design modern, acest aparat foto este foarte popular, Fabricat de înaltă calitate și material durabil, va Vom trimite NTSC / PAL în funcție de țara dumneavoastră, dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să lăsați un mesaj.

NOTĂ: vă Vom trimite o imagine în Oglindă cât default,, dacă ai nevoie de non-imagine în oglindă vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2.4 G Wireless de transmisie & receriver

Converti orice camera de mers inapoi cu un standard de conector RCA la un aparat de fotografiat fără fir cu această universal emițător și receptor kit.

Elimină necesitatea de a rula un cablu de lungimea vehiculului, doar conectați transmițătorul la sfârșitul camera si receptor la monitor end.

Gama de transmisie: 8-12m Cea mai scurta distanta intre camera si monitor, mai bine de transmisie de semnal De imagine poate fi văzut în mod clar, fără nici un obstacol

Diferența între CCD și CMOS aparat de fotografiat:

Lentile CCD Face clar viziune de noapte, chiar și în condiții de lumină scăzută. 120 de grade unghi lentila, asigura masinile din spate partea de eficiente de mers înapoi și funcționare parcare

Cu acest produs, puteți să vă parcați mașina cu ușurință, rapid și în condiții de siguranță.Acesta va fi mult mai sigur pentru incepatori sau chiar șoferii profesioniști.Ca nu stii niciodata cand un accident va avea loc.Poți doar să se pregătească pentru cel mai rău.

Caietul de sarcini:

Monitor :

Dimensiune ecran: 7 inch Display mode: 16 : 9 Sistem: PAL / NTSC (Auto) Definiție: 800(H) x 480(V) tensiune Nominală: 12V 10% consum de Energie: 3W Mod de control: buton Tactil și control de la distanță Vedio intrare: Două modul de intrare video temperatura de Operare: -20 °c -60 °c temperatura de Depozitare: -40 °c -60 °c Luminozitate: 250cd/m2; Contrast: 300:1

Camera:

Camera tipul de imagine: Înaltă performanță color CCD rezolutie Orizontala: 420TV Linii Utila iluminare minimă: 0.05 Lux Gratuit unghi de vizualizare: Diagonala Unghi: 120°, Unghiul Orizontal: 90 ° rezistent la apa: IP67 rezistent la Șocuri: 10G ieșire Video: 1.0 Vp-p75 alimentare: DC 12V - 24V sistem Video: NTSC / PAL

Ce e în:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 12cm (11.81in x 7.87in x 4.72in)
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere
Video Două modul de intrare video
Tip De Material ABS
Shell Material Plastic
Fir sau Wireless Wireless
Material Lentile Plastic + Sticla
sistemul PAL / NTSC
Nume De Brand DIYKIT
Linia Directoare No

Produse similare