2 BUC Sisal Mănușă Baie Spa Burete Lufa Buretele Perie Saună Masaj Cal transport gratuit

48.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


ALEGEREA FIREASCĂ: Sisal este obținută din frunzele unei plante din familia Agave. Pentru că de rugozitate sale, sisal face durabile și naturale baie scrub produs. Pentru o piele cu un aspect sănătos și strălucire radiantă, utilizați acest sisal manusa pentru a atenua stresul și tensiunea, stimulând în același timp circulația sângelui. Textura naturală de fibre vegetale vor profund exfoliaza departe rugozitate dezvăluind noi celule ale pielii.

Plata:

Acceptam alipay & viză

Vă rugăm să acorde o comanda dvs. în termen de 14 zile. Dacă aveți nevoie pentru a anula comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați.

Transport:

Ne va livra comanda în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Toate comenzile vor fi expediate prin china post.

Pentru transportul maritim internațional, timpul de livrare este de aproximativ 14-20 de zile lucrătoare pentru a ajunge la cele mai multe țări. Pentru unele țări sau zone rurale, aceasta poate dura chiar

mai mult timp din cauza mai putin frecvente de avion de inspecție și de peste graniță.

Noi oferim întotdeauna combinat cu transport maritim de discount la mai multe comenzi.

Dacă este necesar mai rapid serviciu de transport maritim, prioritate sau express mail service este disponibil la cerere.

Retur:

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi, sau schimb pentru un alt articol. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a returna bunurile.

Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de e-mail problema ta la noi; în caz contrar, este greu pentru a vă ajuta să rezolve problema.

Contact:

Orice întrebări, nu ezitați să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la fiecare e-mail în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Produs manusa
Cerere Corpul
Numărul De Model Comune
Material sisal
Tip manusa
Utilizarea Curățare

Produse similare