SIKOTE Cărucior de Transport Pliere Cosul de Cumparaturi Remorchere Pungi de Cumpărături Comoditate Pliere Remorcher de Origine Pentru produsele Alimentare de Mare Capacitate

45.74lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


SIKOTE Cărucior de Transport Pliere Cosul de Cumparaturi Remorchere Pungi de Cumpărături Comoditate Pliere Remorcher de Origine Pentru produsele Alimentare de Mare Capacitate

Stimate client, cum Suntem un profesionist de bagaje fabrica. Au propria lor echipa de design și servicii post-vânzare departament. Am dat multe brand-name saci, pentru a oferi OEM de producție. Avem puternică tehnică și control de calitate. În 2014 am înființat propriul nostru brand "SIKOTE". Sper SIKOTE produsele obține aprobarea ta, sper SIKOTE produse în viața ta pentru a aduce fericire, frumusete, și minunat. Am promisiunea de a cumpăra SIKOTE produse, există probleme, vom fi responsabili.

1. De transport maritim internațional depinde foarte mult de Poștă și obiceiurile locale.Uneori,probabil că va dura mai mult timp pentru a ajunge,în special în timpul sezonului de vacanta.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. În general, toate elementele sunt de transport maritim de Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. Dacă preferați EMS sau alte accelerate de serviciu, vă rugăm să ne contactați pentru o cotație de preț înainte de a comanda.

3. Taxe de Import,impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a face clar aceste costuri suplimentare înainte de a comanda.

1. Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsele Și Serviciile Noastre, Vă Rugăm Să Lăsați Feedback-Ul Dvs. Pozitiv Și 5 Stele Și 5 Stele De Rating Detaliată A Comenzii. Odată ce Ne Arată captură de Ecran De 5 Stele, Vă Vom Oferi Un DISCOUNT de Mare Pentru Următoarea Comandă.

2. Dacă Te-au Produs Link-ul de Pe SNS , Facebook, VK, Twitter, Pinterest Sau , Va Vom Oferi un DISCOUNT de mare Pentru Următoarea Comandă.

3. Dacă nu sunteți Mulțumit cu Produsele Noastre, vă Rugăm să Ne Contactați Înainte de a Pleca Neutru (3 stele) Sau Negative (1-2 stele) Feedback-ul. Va Garantam Vom 100% Rezolva Orice Problema Pentru Tine .

4. Vă Rugăm Să E-Mail-Ne Înainte De A Părăsi Feedback-Ul Negativ Sau De Deschidere, Orice Disputa De Pe Site-Ul. Comunicarea Este Cel Mai Bun Mod De A Rezolva Problemele . 1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCRO.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1.Dacă alegeți China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,informațiile de urmărire este indisponibil.Dar nu vă faceți griji,veți obține în cele din urmă.

2. Timp de preparare: avem nevoie de 2-7 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

3. .Vom verifica pachetul strict atunci când ambalare.

4. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău 30-50 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați. Poți să-mi amintești să prelungească timpul de livrare pentru tine.

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 8cm (4.72in x 4.72in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Închidere Fermoar
Tip De Element Pungi De Cumpărături
Numărul De Model A000FZM000040
Nume De Brand SIKOTE
Sac de pliere 28 * 18*4cm
Capacitate 20L
Gen Fete
Curea Drop 17cm
Stil Moda
Material Principal Nailon
Model Tip Solid
Compoziția Materialului Nailon
Extinde 47 * 28*18CM

Produse similare