Pentru Toyota Smart Keymaker OBD pentru 4D și 4C Chip Suporturi pentru Toyota/Lexus Inteligent Cheie Programator

34.60lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pentru Toyota Smart Keymaker OBD pentru 4D și 4C Chip Suporturi pentru Toyota Lexus Inteligent Cheie Programator

L\\'s doar nevoie de aproape 20 de secunde pentru a termina o cheie de luare a deciziilor. Acesta poate fi folosit în siguranță pentru toate 4D și cheile de inteligent sistem anti-furt pentru Toyota serie fara periculoase pentru distrugere sistem anti-furt. Acest produs este cel mai rapid și cel mai sigur instrument pentru a face programare cheie de la Toyota si Lexus serie în cazul în care toate cheile de a pierde.

Detaliate de operare pașii sunt după cum urmează:

Chei Comune

1.Puneți contactul în poziția "ON" folosind tasta cu orginal 4D chip.

2. Introduceți cheia programator pentru masina interfață de diagnosticare OBD, iar instrumentul va intra în procedura de închiriere auto căutarea cu un sunet scurt de "di". 7 secunde mai târziu, programator cheie conecta cu calculatorul masinii cu succes cu un sunet scurt de două sau trei "di"(două mijloace masina este parte din a doua generație și trei mijloace de a treia generație.); După 20 de secunde, instrumentul va intra în "procedura cheie de învățare", cu un sunet lung de "di".

3. Citit codul cheii

3.1.Meci de două chei principale și una filială cheia de la IMMO calculator(atenție: trebuie să existe două noi chei principale și una filială cheie)

a) Introduce primul nou cheia în contact și așteptați timp de 5 secunde,și apoi SEC lumina se aprinde.(Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

b) se Introduce o altă principal cheia în contact și așteptați timp de 5 secunde, și apoi SEC lumina se aprinde.(Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

c) Introduce filială cheia în contact și apoi SEC lumina se stinge. (Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

3.2.Se potrivesc numai una sau două chei principale la immo calculator ( Aproape de potrivire mod manual după ce ați terminat de potrivire.)

a) Introduceți prima cheie principală și așteptați timp de 5 secunde, SEC lumina se aprinde. (Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

b)de a Introduce cea de-a doua cheie principală și așteptați timp de 5 secunde, SEC lumina se aprinde. (Don\\'t porniți ingntion atunci când este introdus cheia.)

c)Introduceți prima cheie finit, activați aprinderea rapid de 5 ori și apoi să ia.

Cheile Inteligente

1.În condiții de siguranță și eficient: nevoie Doar de 20 de secunde pentru a adăuga o cheie

2.Este în siguranță pentru sistemul de alarmă de securitate

3.Suport pentru toate tipurile de Toyota și Lexus smart key system: suportul linia K si can-BUS protocoale

4.Acesta este cel mai sigur și rapid, cheie programator dispozitiv pentru Toyota si Lexus seria pana acum.

5.Acesta suporta toate cheie de pierdut

Folosind cheia inteligentă

1. Se adauga alte chei în cheia principală

1.1..Introduce programator cheie la masina interfață de diagnosticare OBD, iar instrumentul va intra în procedura de închiriere auto căutarea cu un sunet scurt de "di".

1.2.Push start-butonul de două ori. După 7 secunde, vehiculul va conecta dispozitive cu succes, iar echipamentul va emite un sunet de "di" cu de 4-5 ori, (4 sunete înseamnă că sistemul este a 4-a perioadă, 5 sunete înseamnă că sistemul este a 5-a perioadă); după o așteptare de 30 de secunde, echipamentul va trimite pe o lungă perioadă de soung de"di", inseamna ca masina intra in "cheie de învățare de stat."

2. Atunci când a pierdut toate cheile sau doar vice-cheie, trebuie să-l facem inițializa:

2.1.Țineți apăsat LED-uri buton de pe partea de echipamente, și introduceți-l într-OBD, și eliberați butonul după sunetul "di" de două ori,aparatul intră în stare de vehicule de căutare în această perioadă. :

2.2..Push start-butonul de două ori. După 7 secunde, vehiculul va conecta dispozitive cu succes, iar echipamentul va emite un sunet de "di" cu de 4-5 ori, (4 sunete înseamnă că sistemul este a 4-a perioadă, 5 sunete înseamnă că sistemul este a 5-a perioadă); după 5 secunde luminile de SEC va fi oprit; după o așteptare de 10-16 minute echipamentul va emite un sunet lung de "di", și SEC lumini intermitent, înseamnă că mașina intră în "cheie de învățare de stat."

3. Învățarea inteligent-cheie anti-furt de calculator:

Atunci când vă conectați din nou de inteligent cheile de lângă butonul de lansare, se va auzi 2 sunete de "di" "di" la acest moment, SEC luminile vor clipi de două ori;după ce a aflat toate inteligente de chei, trebuie să așteptați 30 de secunde până la SEC lumini flash,iar sistemul se va închide model de învățare automată.

Notificare:

1.Trebuie să utilizați noul smart keymaker, și urmați pas corect mai sus, în caz contrar voi suporta consecințele.

2.Dacă dispozitivul poate potrivi cheia, și a CONDUS lumina care strălucește în mod constant, pls clar codul de eroare cu ajutorul anti-furt sistem, cum ar fi T300.

3.După terminarea programului chei, cheia poate dar SEC lumina este mai activa, poate ai folosit vice cheie, numai cheia principală poate închide manual în modul de studiu.

4. Nu încercați să deschideți capacul de programator și de bord, în caz contrar voi suporta consecințele.

5..Această mașină este prevăzută numai pentru reparații auto legale. În caz contrar, va avea consecințe mai sus

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Material De înaltă calitate
putere 12
Versiune Hardware cele mai noi
Tensiune 12v
Nume De Brand MAOZUA
Articol Greutate 0.2kg
Tip De Element Auto Cheie Programator
Extern De Certificare De Testare CE
functin 4D Chip pentru Toyota
Versiune Software cele mai noi
Numele Modelului Smart Keymaker pentru Toyota
Înălțime Element 10inch
Caracteristici Speciale auto cheie programator
Lățime Produs 10inch
Element De Lungime 20inch
Pachet Pachet Puternic
Electronice No

Produse similare