HM6561 Leeb Metal Tester de Duritate 200 de~900 HLD-si Revina Digital Portabil Duritate Indicator Contor cu Bloc de Fier

1 024.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

Aplicabile Mor cavitatea de matrite, Inspecția de rulment și alte produse în masă părți pe o linie de producție, analiza Nerespectarea de vas de presiune, generator de abur și alte echipamente, de Control instalate utilaje, piese permanente de asamblat sisteme și pieselor grele, Testarea suprafață de un mic spațiu gol, identificarea Materialelor în depozit de materiale metalice, testare Rapidă într-o gamă largă și multi-domenii de măsurare pentru scară largă de piesa de lucru.

Caracteristică:

* Dimensiunea palma pentru spațiu îngust.

* Test la orice unghi, chiar cu susul în jos.

* Afișare directă de scale de duritate, HRB, HRC, HV, HB, HS,HL.

* Mare de memorie poate stoca 50 de grupuri, inclusiv singură valoare măsurată, direcția de impact, materialul și duritate scara etc.

* Utilizatorul recalibrare funcția de permis.

* Poate comunica cu PC-ul de calculator pentru statistică și imprimare de cablu opțional.

* Lumină de fundal afișaj, potrivit pentru un mediu de lumină scăzută.

* Manual sau automat închide.

* Indicator baterie descărcată.

Accesorii Standard :

1. Unitatea Principală

2. Standard de testare bloc

3. Geantă De Transport(B09)

4. Manual de utilizare

5. Mic Inel De Susținere

6. Perie de curatare

Accesorii Opționale:

1. Impactul Corpului

2. Suport Inele Set

3. USB, RS-232C cablu de date cu software-ul

4. Bluetooth datele pune cu software-ul

Detalii: Display de 12,5 mm LCD cu iluminare din spate de Materiale 9 diferite materiale comune de Măsurare de 200 de ~ 900 HLD Precizie eroare de Afișare 0.8 % Repetabilitate 0.8 % de Conversie HL-HRC-HRB-HB-HV-HSD 50 de Memorie de date pot fi stocate și re-citit dispozitiv de Impact D Va ocupa, Greutate: 75g temperatura de Stocare: -30 ~ +60 C Condiții de Lucru Temperatura: -10 ~ +50 ° C Umiditate: 90 % alimentare 2 x 1,5 V AAA dimensiuni (UM-4) baterie Dimensiune 146 × 65 × 36 mm Greutate 130 g (inclusiv baterii)

Am face, de obicei, valoarea facturii mai mici, pentru a evita taxa mare, dar dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să ne informați înainte de livrare. Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate taxele sau alte cheltuieli generate în țara cumpărătorului! Acceptam Alipay,Western Union,PayPal,TT, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Vom livra comenzi în termen de 1-7 zile lucrătoare. Toate Elementele, de obicei, va fi expediat prin Fedex, DHL, EMS, China Post sau e-Pachete. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare a comenzii este corectă,60 de zile de la plată dacă încă nu ați primit coletul,atunci contactati-ne. Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate taxele sau alte cheltuieli generate în țara cumpărătorului! Noi oferim șase luni garantie pentru toate produsele.Dacă primiți cel defect, acesta trebuie să fie returnate în termen de 10 zile după ce a semnat coletul. Vă rugăm să asigurați-vă că produsele returnate trebuie să fie în original condiții și cumpărător ar trebui să goale taxa de returnare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 29cm x 21cm (15.75in x 11.42in x 8.27in)
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Precizie Eroare de afișare 0.8 %
Tip Display Digital
dispozitiv de impact D Va ocupa, Greutate
memorie 50 Date pot fi stocate și re-citit
Numărul De Model HM6561
Alimentare 2 x 1.5 V AAA Dimensiuni (UM-4) Baterie
Repetabilitate 0.8 %
Condiții de lucru Temperatura
Nume De Brand IKEATOL
Temperatura de depozitare -30 ~ +60 C
Gama De Măsurare 200 ~ 900 HLD

Produse similare