Femei Sexy Costum de Baie Costum Captusit costum de Baie Vara Beachwear Monokini Print Leopard de Camuflaj Costume de baie Blackless Bikini ok

29.43lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


Dimensiunea Diagramă

Dimensiune Bust (cm) Talie (cm) Solduri (cm) S 72-80 60-66 78-86 M 80-88 64-72 86-94 L 88-96 70-76 94-102 XL 96-104 76-82 102-110

Descriere : Material: Poliester Stare: Brand New și de moda de Culoare: Ca imagini arată

Ce este inclus?

1 x Moda costume de Baie

Plata

Vilatudor.ro acceptă Visa, Boleto, MasterCard, Maestro Card de Debit, Western Union, Webmoney, QIWI și Transferul prin bănci.

Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați

Transport

Am să livreze în întreaga lume. Postul tau va fi livrat în termen de 2-7 zile lucrătoare după ce plata a fost primit și eliminate. Timp de transport maritim, de obicei, durează 15-45 de zile lucrătoare.

Dacă doriți să obțineți elementul mai repede,vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai repede și mai ieftin de transport moduri:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

* Vamale, taxe și alte taxe de expediere va fi responsabilitatea cumpărătorului, în funcție de reglementările țării, și nu sunt incluse în prețul articolului.

Politica De Returnare

Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

Elementul ar trebui să fie în starea inițială, nedeschise și

neutilizate. Transportul si manipularea costul este nerambursabil.

Cont act și Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. ~ ~

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)
Greutate Pachet 0.168kg (0.37lb.)
Nume De Brand hirigin
Material Spandex,Bumbac,Poliester
Gen Femei
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip Sport ÎNOT
Dimensiune S, M, L, XL
Tip De Element Unul Bucăți
Model Tip Print

Produse similare