6 Trepte Față Laser / Piele Dark Spot Remover Mol Îndepărtarea Tatuaj Facial Machine Pistrui Tag Neg nev de Ștergere de Îngrijire a Frumuseții

128.14lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Vă Rugăm Să Citiți Înainte De A Cumpăra 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus : Acest mod de transport maritim este economică fără internațională număr de urmărire și poate fi urmărită numai în China, atunci când pachetul a plecat din China, atunci nu avem informații de logistică până la primirea pachetului. 2. Rusia Cumpărători : rusă oficiul postal de cereri pentru a verifica numele complet al receptorului, astfel încât vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (trei cuvinte) pentru că dă bine. Vă mulțumesc pentru cooperare. 3. Am promisiunea de livrare la timp în 60 de zile, de obicei, este nevoie de 30-52 zile pentru a ajunge la tine. Nu acceptăm disputa despre care nu a primit bunuri în timpul nostru de timp promis. Ta SUFICIENTĂ răbdare va fi foarte apreciat. 4. Atunci când primiți coletul, dacă nu sunteți mulțumit sau aveți orice problemă, vă rugăm să contactați-ne și nu ne lăsa 1, 2, sau 3 stele Detaliată Vânzător Opiniile primul rând, ne vom da seama de problema, va multumesc. 5. Ori de câte ori ou satisface orice probleme, ne puteti contacta direct, nu este nevoie pentru a deschide disputa. 6. Noi sprijinim OEM, ODM personalizare și Picătură de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment. 7. Vă sugerăm să citiți cu atenție descrierea și face comanda direct, în mod normal, comanda dumneavoastra va fi livrat în termen de 1-5 zile lucrătoare. 8. Vă rugăm să adăugați magazinul nostru la favorite, vom continua să introducă noi produse, iar cel mai mic discount. Achiziția dvs. va fi o mare încurajare și putere pentru noi!!!

6 Trepte Față Laser / Piele Dark Spot Remover Mol Îndepărtarea Tatuaj Facial Machine Pistrui Tag Neg nev de Ștergere de Îngrijire a Frumuseții

Tip:Loc De Îndepărtare Pen

Material:Plastic ABS,SteelNeedle

Tensiune de ieșire: 5V

Greutate:aproximativ 350g

Memento prietenos: Deoarece ac fin este un consumabil, este recomandat să cumpere mai bine-ace,producătorii Noștri en-gros ac fin, foarte accesibile!!

Pachetul Inclus: 1*Pen 1*Cablu de Încărcare USB 1* Manual de Utilizare 1* Ac Gros 1* Ac Adaptor 55Pcs *Ace Fine

Caracteristici:

(1)utilizarea cea mai recentă tehnologie ,microcomputer de control,în condiții de siguranță ,convenabil ,rapid.

(2)Using6 reglabil scanspot putere ,tratament de inteligent ,de încredere.

(3)Unic electric, ion tehnologie,utilizarea de procesul nu va face oamenii să se simtă existența unui curent electric ,nici o sângerare.

(4)Plug-in ,cabinet și convenabil de a transporta,taxa de un timp pentru a lucra mai mult de cinci ore.

Opreating Ghid:

1.butonul de pornire ( ON/OFF): apăsați Lung (ON/OFF) buton timp de 3 secunde comutator, pornit display-ul LCD de putere și de poziție ( default 1); nici o operație în pornite, 30 de secunde de pe ecran, apăsați oricare din tastele pot fi aprins în termen de 30 de minute, fără nici o operațiune de oprire automată, apăsați scurt (ON/OFF) pentru a comuta putere de ieșire de pe o celulă reprezintă un fișier, există cinci boxe pot fi ajustate.

2.Cheie de lucru (OUT): Apăsați (OUT) kee pentru a începe munca, ecran LCD clipește pentru a indica funcționarea normală, de presă pentru a nu mai funcționează.

3.Protecție: apăsați lung ( de AFARĂ) butonul timp de 2 minute pentru a opri dispozitivul de ieșire, dacă necesitatea de a continua să lucreze, de eliberare (OUT) cheie, aveți posibilitatea să apăsați din nou.

4.De afișare și Taxa Descriere: Baterie de afișare pe mobil reprezintă aproximativ 20% din elrectricity whne semnul de baterie clipeste, vă rugăm să încărcați; unelte arragement este per reprezintă o schimbare de sus în jos 1-6 tarabe, a crescut succesiv; atunci când pleci de afișare va fi urmată de bate, bate grila complet, care nu este mai plin, aparatul se închide automat după o încărcare completă; negru de stat la data de încărcare apăsați tasta(pornit/OPRIT) buton luminat LCD ecran ( atunci când puterea este prea mică, LCD iluminare din spate nu poate lumina temporatily, este un fenomen normal, o taxă va fi aprins).

Utilizare:

În plus, la fața locului:

Inclusiv contact loc la fața locului se deplasează înainte și înapoi ușor ,pot fi găsite în mod clar că melanina electrice acupunctura după saul zoomb negru cădea,dacă cantitatea superficial pete ,zona este mai mică,,poate o îndepărtare;dacă o suprafață mai mare de pigmentare este mai profundă,trebuie să fie de 2 sau 3 ori de-a face cu mai adecvat ,ar trebui să acorde atenție, de asemenea la hairdrresser atunci când se utilizează electric tratament acupunctura ,pe lângă păstrarea clienților reprezintă,potrivit coafor cu mâna electric acupunctura ar trebui să echilibreze bruiaj ,ca nu cumva provoca arsuri atunci când prelucrarea ,nuante ,influența rana de vindecare ,lasă cicatrice fenomen.

Dot mol:

Când dot mol ,să acorde o atenție deosebită pentru a distinge mol măsură ,unele mol creste pe piele stratul de suprafață ,și o creștere rădăcină de alunite ,profund țesutul subcutanat ,inclusiv folosind acul într-un moment când la sfârșitul tăiat suprafață de alunite ,cel mai bun de a arde în pătrate mici.Dacă creșterea este relativ adânci mol ,în plus ar trebui să evite inflamarea după procesate,ar fi bine in 2 3 zile înainte de vindecarea ranilor crema hranitoare acoperite cu un mic celulele vii,poate preveni pielea concav gaura ,atunci când ștergerea de nutriție frost ,ar trebui să acorde o atenție la rana cu inflamație a situației,dacă este nnu pentru a șterge .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 14cm x 6cm (7.09in x 5.51in x 2.36in)
tip 2 îndepărtarea tatuaj cu laser mașină
tip 1 La fața locului/mol/tatuaj/Îndepărtarea neg
Electric Pistrui Îndepărtarea Pen Analgezie Loc Rmoval Pen
O Opțiune 50 Buc ace Fine
culoare ca imagine arată
Opțiunea D Masina+105 Buc ace Fine
îndepărtarea la fața locului pen Pistrui Îndepărtarea Pen
Opțiunea B 100 Buc ace Fine
Cerere Corpul
Material ABS
Dimensiune Multi Size SML
Numărul De Model R-111
Tip De Element Masaj & Relaxare
Opțiunea C Masina+55 Buc ace Fine
Nume De Brand Raiuleko

Produse similare