Cinabru accesorii Margele Pentru Rugăciune Budistă a Face Bijuterii Materiale Roșie Chineză Margele Cinabru alunga ghinionul

38.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


100 pe bucata

o:10x10mm,gaura:2mm,greutate: 0.9 g

b:10x12mm,gaura:2mm,greutate: 1.3 g

c:10x10mmm,gaura:2mm,greutate: 0.6 g

d:11x11mm,gaura:2mm,greutate: 1.1 g

Bine ati venit la Topbeads.cn liniile Noastre de margele vrac și en-gros de bijuterii sunt foarte apreciate de către clienții noștri. Noi oferim servicii excelente clienților și de calitate, care este încă să fie depășit de către orice companie on-line în China. Noi bun venit cereri și depune eforturi pentru sursa de produse care nu sunt listate pe site-ul nostru. Noastră de Corporație Obiectivelor de servicii pentru Clienți rămâne prioritatea noastră principală. Produse de calitate la preturi economice. Furnizarea constantă de modele noi și inovatoare. Customer care prin dezvoltarea personalului, team building și de formare continuă. Corporation Sloganul:

Servicii de calitate, prețuri competitive și oportun de livrare.

Site-ul de informații

La Topbeads.cn veți găsi doar cea mai bună calitate ridicata margele, obiecte de artizanat și bijuterii. Echipa noastră de asistență clienți vă poate oferi asistență și îndrumare în alegerea de produse de curent sau de design și producție de elemente noi. Avem o vastă bază de clienți internațional și așteptăm cu nerăbdare să vă asista în continuare. Ne mândrim serviciu prompt și amabil. Odată ce v-ați înregistrat pe site-ul nostru, pur și simplu puteți adăuga produse în coșul de cumpărături. Noi bun venit plăți prin Western Union, Transfer Bancar. On-line de urmărire livrare este prevăzută pentru pacea ta de spirit. Toate comenzile plasate prin telefon sau on-line, sunt sigure și informațiile personale sunt păstrate confidențiale.

Calitate, Design si Valoare

Ca furnizor de top de bijuterii en-gros, în China, oferim clientilor nostri servicii remarcabile client și a redus drastic prețurile. De aprovizionare și producerea produselor noastre ne permite să oferim prețuri extrem de competitive pentru clientii nostri. Ne mândrim doar de stocare de bunuri de calitate mai înaltă.

Serviciile Noastre

Vom menține profesionale, încă relații de prietenie cu fiecare dintre clienții noștri. Apreciem și încurajăm sugestii din partea clienților actuali și viitori. Ne mândrim serviciu prompt și amabil. On-line de urmărire livrare este prevăzută pentru pacea ta de spirit.

Politica de retur:

Operăm un "nu-quibbles" garanție, ceea ce înseamnă că dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., pur și simplu returnați-l la noi, în starea inițială în termen de 30 de zile de la data livrării. Vom emite o rambursare completă, pentru că prețul plătit pentru produs.

Dacă restituirea este datorată pentru o eroare ne-am făcut cu plăcere vom rambursa taxele de livrare.

Plata:

Putem accepta western union ,transfer Bancar etc. Informații mai multe detalii contactati-ne la topbeads.cn-cum să plătească.

Transport:

Am expediat direct la locații din întreaga lume, din China. China folosește greutate metric. Pentru novice, 1000 de grame este egal cu 1 kilogram, care este de aproximativ 2.2 kg. Suntem bubble-wrap nebun aici.Comoara ta ajunge pe o pernă de aer. Mai mult de șapte opțiuni de transport maritim sunt disponibile și pot varia în cost si timp de livrare.Prețul variază în funcție de țara în care este disponibil.Cheltuielile efective vor fi adăugate atunci când comanda prelucrate . Livra în funcție de destinație , care metoda de transport maritim selectați și cât timp este nevoie pentru a șterge vamale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Element constatările de bijuterii

Produse similare