4 5 6 8 Găuri Lug Șurubul De Roată Model Ecartament Rapidă De Măsurare Măsurare Instrument De Mână W15

20.95lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


100% de brand nou și de înaltă calitate Material: Plastic Culoare: Negru Dimensiuni:ca in imaginea de mai jos arată

Caracteristică 1.100% de Brand nou și de înaltă calitate. 2.Poate fi folosit pentru a măsura o roata sau predate pentru a măsura prezoane de pe un vehicul. 3.Măsurile cele mai comune 4, 5, 6 și 8 lug șurubul de modele, inclusiv: 4-Lug (4.25" la 5.5" & 98mm să 140mm) 5-Lug (4.5" la 5.5" & 100 mm la 150 mm) 6-Lug (4.5" la 5.5" & 114mm să 140mm) 8-Lug (6.5" & 170mm) Cantitate:1 buc Notă: vă Rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm) Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Politica De Retur:

Noi nu suntem responsabili pentru taxelor vamale sau a taxelor la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Am putea oferi restituire și de rambursare cerere este disponibil numai cererile în termen de o săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

Oferim rambursare de 100%, dacă elementul este rupt înainte de sosire , tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imaginile clare pentru a arăta că este rupt. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail,iar noi vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră.Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de Bine revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările Înainte De Licitare.

Vă rugăm să Rețineți că dimensiunea și culoarea de reprezentare sunt supuse de fabricație variație și nu poate fi exactă. De asemenea, rețineți că setările monitorului poate varia de la calculator la calculator și pot denatura culorile reale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a plasa oferta.

Feedback-ul:

Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

Vă rugăm să nu uitați să ne dea de Cinci Stele de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile. Multumesc!!!

În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a sumbit evaluarea ta. Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

1.în scopul de a oferi cele mai bune servicii*****,vă rugăm să trateze tranzacția destul.*feedback-ul este pur și simplu ceea ce ne urmărească.

2.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună înainte de a vă va lăsa un *feedback negativ neutru sau *

3.Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență. dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele! dacă nu sunteți mulțumit, pur și simplu lasă-mă să știu prin e-mial, mai degrabă decât lăsa scor scăzut, iar eu\\'ll de lucru pentru a face asta

4.Vă rugăm să mi e-mail prin \\'MESAJELE MELE\\' sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare cu privire la lista noastră sau achiziția

Contactați-ne:

Suntem în Shenzhen Pearl River Delta, care este dezvoltat loc cu economia și Comerțul Suntem o profesie companie de comerț. Există aproximativ 16000 de tipuri de produse in compania mea,produsele Noastre includ electronice de consum, Instrumente Nail Art, Haine și pantofi, accesorii telefon mobil , calculatoare, accesorii, accesorii auto, Motociclete aderare, jucării & hobby-uri, bijuterii, accesorii pentru copii alte elemente electronice utile și etc

Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuroși să vă ajute. Am rare manipularea de volume mari de e-mailuri în fiecare zi. Vă rugăm să ne permit să răspundă e-mail în termen de 24 de ore

Pentru produsele funcționale în magazinul nostru (cum ar fi: Incarcatoare, cabluri de Date), care funcția este aceeași ca descriere, dar reală culoare si forma poate arata un pic diferit de imagini pentru îmbunătățirea tehnică și stocul real de stat. Vă rugăm să fie informat înainte de a licita. . '

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.14kg (0.31lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Material Metal
Tip conducător
Pliat No
Nume De Brand OOTDTY
Numărul De Model W0927
Promovarea Conducător Da

Produse similare