2018 Autentic Disney Femei Mickey Personalitate Rotund Simplu Moda Populare de Înaltă Calitate, Lux, Ac, Curea din Piele Ceasuri Noi

119.14lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


Bine ati venit la Disney Autorizat Magazin

Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO. Elementele sunt transport gratuit folosind poșta aeriană, prin intermediul Vilatudor.ro TRANSPORT , ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 50 de zile lucrătoare. Prețul plătit pentru elemente exclude orice clienții fiscale. Nu avem umăr orice taxe în țările de destinație. Noi, de obicei, declara preț scăzut ca "CEASURI de mana"(cadou/probă) pe factura comercială sau declarația vamală. Și suntem încercarea de a vă ajuta să minimiza orice TVA SAU TVA sau alte taxe de import. Dar nu putem sa Garantam nici un impozit, Taxe,deoarece depinde de țară politica.

puteți plăti folosind Alipay, Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro, în viitor, Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.

Înainte de expediere, vom verifica toate elementele cu grijă pentru a asigurați-vă că acestea sunt de lucru în mod normal, Toate produsele noastre sunt originale, de calitate și mișcarea au o garanție de un an ,atunci când primiți elementul nu poate lucra sau de a fi defect, vă rugăm să contactați cu noi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva. Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare în orice circumstanțe. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original și accesorii de 15 zile de garanție de la expediate data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect.

Dorim sunteți mulțumit cu produsele noastre și să aibă un timp bun de cumpărături aici.

Vă rugăm să ne dea cinci stele feedback-ul la toate rating elemente:

Produs conform Descrierii : 5 Stele

Comunicare : 5 Stele

Viteza de transport maritim : 5 Stele vă Rugăm să nu ne dau 4 stele sau mai puțin, acest lucru va afecta afacerea noastră foarte mult pentru că ne va fi pedepsit cu Vilatudor.ro. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă,vă Mulțumesc foarte mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pietre de lux ceas de mână Bling stras ceasuri
Stil simplu
Incuietoare Tip Catarama
Caz Grosime 11mm
Trupa Lungime 21cm
Numărul De Model 11002
Cel mai bun cadou de ziua de nastere Destul de fete de preferat
Lățime De Bandă 14mm
3 ATM rezistent la apă Noapte luminos
curea din piele Din Oțel Inoxidabil
Trupa Tip De Material piele
Cutii & Cazuri Material Metal
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
ceas de culori Roz,negru,alb,rosu,maro
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Simplu ceas de mână Japonia Cuarț Ceas
Mișcarea Cuarț
Simplu stil de moda Original quality watch
Nume De Brand DISNEY
Carcasa Din Material Aliaj
Caracteristică Rezistent La Apă,Mâinile Luminos
Cazul Formei Runda
Ceas ieftin Populare ceasuri
Diametru Cadran 35mm
De vânzare la cald ceas Ceas de înaltă Calitate
ceasuri vechi Celebrul clockes

Produse similare