S. ARCHON Impermeabil Ușor Militari Elastic Pantaloni Casual Respirabil Tactice Cargo Pantaloni de Nailon Multi Buzunare Pantaloni de Armată

160.96lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PLATA: Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole. În mod normal, vom accepta plata prin ESCROW. Dacă doriți să plătiți prin alt mod, vă rugăm să ne contactați. Vom accepta drop transportul și en-gros, bine ai venit să ne contactați pentru a face cooperare. LIVRARE: 1.Timp de preparare:avem nevoie de 3-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2.Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în ordine, dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne observe noua adresă înainte de a livra comanda. 3.Despre Taxe Vamale În considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin poștă și scrie valoarea sub 10 dolari. Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru. nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

FEEDBACK: 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. promitem 100% slove problema ta și a face să vă mulțumiți. SERVICII: 1.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine. 2.Vă rugăm să ne contactați prin MESAJ sau E-MAIL înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, disputa de pe site-ul. Noi credem că toate litigiile pot fi soluționate de comun acord.

DESPRE NOI: 1. Suntem producator de marca S. arhonte, ne vom concentra pe producerea tactice de Moda si imbracaminte pentru mai mult de 8 ani. 2. Există mai mult de 300 de angajat, inclusiv echipa de proiectare și de echipa de piață. Am au avansat echipamente și înțelege mai bine tehnologia de producție. 3. Am de export S. archon bunuri în Asia, America de Nord, Europa și multe alte țări în fiecare an.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 7cm (11.81in x 9.84in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate bucata
Grosime Ușor
Tesatura Tip Postav
Material Nylon + Spandex
bun pentru SWAT, Luptă, Armată, Tactic, Militar, Casual, Fashion, Airsoft
Tipul De Talie Mid
Decor Buzunare
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
culoare Negru, Kaki
Tip De Închidere Fermoar Fly
Stil Armata & Militar & Tactic & Casual & Fashion
Seanson Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Lungime Full Length
Tip De Element Lungime Completă
Se Potrivesc De Tip Regulat
Caracteristic Militară Multi-Buzunare Pantaloni De Marfă
Pantaloni Stye Respirabil Armata Tactice Pantaloni Cargo
Pantaloni tip Rezistent La Apa Militare Tactice Pantaloni De Marfă
Numărul De Model B4 Armatei Militare Tactice Pantaloni De Marfă
Gen Bărbați
Pantaloni Stil Pantaloni De Marfă
Caracteristică Rezistent la apa, Respirabil, Vânt, Anti-Pilling, Purta dovada
Fata Stil Apartament
Locul de Origine China (Continentală)
Nume De Brand s.archon

Produse similare