DVISI NP-95 FNP 95 NP 95 Încărcare AC Digital Încărcător de Baterie Pentru Fujifilm FinePix F30 zoom FinePix F31fd FinePix REAL 3D W1

35.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


NP-95 Înlocuire BATERIE pentru Fujifilm Camere Specificatii: Tip: Single Digital Baterie Încărcător Tensiune de Intrare :12v DC Tensiune de Intrare : DC 4.2 V Curent : 600mA Lista de pachete: 1 * Digital Încărcător de Baterie 1 * Cablu de Alimentare 1 * Convertor Atenție: nu conectați necorespunzător. Nu aruncați în foc sau se expune la căldură în exces. Nu zdrobiți, puncție sau scurt-circuit persoane de contact externe. Avertisment: Pentru a preveni-l de la foc sau umiditate. Pentru a reduce riscul de electronice de șoc. Nu deschideți capacul ( sau spatele plăcii). Nici un Utilizator nu-servicable piese de interior. Consultați serviciul de agent de service calificat.

Profesia Fabrica De Baterii

De înaltă Calitate, Capacitatea Reală de vanzator Cinstit DVISI

Bine ați venit să ne contactați pentru en-gros

PLATĂ 1.Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în 3 zile de la comanda. 3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de Plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. TRANSPORT 1.Am expediat în întreaga lume(asteptati-va unele țări și APO/FPO). 2.Articol va fi trimis în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este primită. 3.În general, timpul de livrare este de 10-60 de zile lucrătoare. Dar din cauza obiceiuri diferite de compensare în timp în diferite țări, acesta va fi efectul pe parcelă normală a timpului de livrare, deci, vă rog, sub suport. 4.Vom accepta DHL, UPS, EMS și alte Express, dacă aveți nevoie de a schimba mod de livrare, vă rugăm să contactați cu mine. 5.Dacă nu primiți coletul în 45days, vă rugăm să contactați cu noi cât mai curând posibil, vom rezolva în primul timp. 6.Costul de transport nu este inclus import taxe fiscale personalizate, cumpărătorul ar trebui să responsabile pentru aceste taxe vamale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Încărcare rapidă Da
Tip Electric
Soclu Standard SUA, UE, AUSTRALIA, MAREA BRITANIE
Inteligent De Încărcare Da
Numărul De Model NP-95
Baterie Număr 1
ecran de afișare No
Pachet Da
Utilizarea Camera
Nume De Brand DVISI

Produse similare