Crăciun Fundal de Vinil Fotografie Fundal pom de Crăciun Lumanari Cadouri Copii Foto Backdgrounds pentru Studio ZR-196

43.32lei

Adauga la lista dorintelor

Studio Foto

Descriere produs


Pânză de poliester este noastre cele mai recente și mai mare de calculator a pictat-rid gratuit fleece-ca tesatura, care este atât o mașină de spălat și uscător în condiții de siguranță. De curățare este ușor! Pune în mașină de spălat și uscător de pe un ciclu delicat să clătiți de orice murdărie suplimentară s-ar putea obține pe ele. Potrivit pentru: Fotografie de fundal, fundal etapa, petrecere de aniversare, târguri, pe scară largă panou etc. Material Greutate:160G/GSM Compact și Ușor de Riduri materiale Mașină de spălat și Uscător de siguranță Intense Culori Vii Durabil si Puternic absorbant de Lumină Non-reflectorizant de Apă și Rezistent la UV Culoarea este de lungă durată & reutilizabile Max. Lungime: 300cm fără sudură

Vinil fondul s vii cu imagini imprimate. este potrivit pentru utilizarea O singură dată(petrecere), familie de fotografi . acesta va fi ușor și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand. Potrivit pentru: Fotografie de fundal, fundal etapa, petrecere de aniversare, de expoziție. Material Greutate:110G/GSM eficiente ușoare, Ușor de Ori & Carry Non-waterproof Lumina absorbant Calculator-imprimate pentru realism, Intense Culori Vii, Max.lungime:300cm(10ft) fără sudură(alti vanzatori, Max. latime 150cm fără sudură, peste această dimensiune ,e cusătură).

Material: Pictorial pânză(de vinil, pânză)

Material Greutate:120GSM.

tip: digital printing

Caracteristici: Lumina absorbant , Non-reflectorizante , de buzunar ,calculator-imprimate pentru realism.

Pentru: nunta, adulți, copii, petrecere de vacanță, comerciale, de muncă , anunț de afișare etc.

Imaginea de referință:(fundal este folosit pentru a simula peisajul actual)

Dacă vă place imaginea,scrie numărul.lasa un mesaj pentru mine.

(Dacă aveți specifice de dimensionare are nevoie, nici de trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate. Vă rugăm să ne contactați)

Q: Cum de a face fundal personalizate? A: puteți trimite cererea ta la serviciul nostru pentru clienți sau lăsați un mesaj la comanda,designer-ul nostru va proiecta pentru tine,atunci trimite un eșantion pentru a vă ajuta să-l confirme. Dacă doriți imprimate propria imagine, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, sau trimite e-mail nostru: mehofoto,yahoo.com vom fundal de imprimare cu imaginea ta. Q: Cât de mult va costa, care pot primi produsele? A: Avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a produce bunuri. Dacă aveți o anumită dată aveți nevoie, puteti sa ne contactati, va putem oferi cel mai rapid de transport maritim. Vă rugăm să rețineți că trebuie să plătească un cost suplimentar pentru afaceri express. Q: vreau să-mi comanda de transport laminate, este posibil? A: sigur,putem de transport laminate, vă rugăm să ne spuneți cât de multe și despre dimensiunea fundaluri, Și vă rugăm să rețineți, în acest fel, ar trebui să plătească un cost suplimentar pentru taxa de transport. Q: eu inca nu am primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp,Ce s-a intamplat cu comanda mea? A: În acest stuation,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. îmi pare rău că nu te-ai da cu un restaurant, o experiență de cumpărături.vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Atenție

Nu e nici un buzunar pe partea de sus .

Pentru 5x7 context, aceasta este o bucată solidă. Pentru alte dimensiuni, este articulat împreună, dar nu afectează foto de fotografiere.

Element de culoare, poate fi diferenta de la imaginea prezentată, din cauza de a monitoriza sau de fotografiere lumină. Este normal, vă rugăm să înțelegeți .

Elementele vor fi ușoare și portabil, care face ușor de a fi închis pe fundal stand.

Articol trimis de pliat, nu va fi ridurile ușor de transportat .

Aici sunt moduri de a elimina ridurile:

1) rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile, totul va fi ok.

2) de Căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.

Avem, de asemenea, 10X20ft 10X10ft 8X12ft,8X8ft, 5X7ft de fundal pentru acest articol, Dacă aveți specifice de dimensionare a nevoilor,

orice din trecutul nostru pot fi comandate cu dimensiuni personalizate. Vă rugăm să ne contactați .

De asemenea, putem imprima orice imagine de înaltă res pe care îl furnizează.

Toate tesatura Pânză medii sunt făcute în china și sunt tipărite la momentul comenzii. Timp de plumb este de 2-3 zile lucrătoare, pls răbdare să-l obțină.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 35cm x 6cm (9.84in x 13.78in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip Spray De Vopsit
Utilizare fundaluri de fotografie
Stil Copii
Numărul De Model ZR-196
crăciun fundal copiii fundal
Dimensiune (mm) 150x100cm Vinil, 220x150cm Vinil, 250x180cm Vinil, 300x180cm Vinil, 300x300cm Vinil, 360x250cm Vinil, 220x150cm Poliester, 300x200cm Poliester, 300x300cm Poliester
Material Vinil
Pachet Da
Nume De Brand comophoto

Produse similare