Genetică umană Modelul ADN-ul Dublu Helix Diy Biologice Experiment de Echipamente Medicale de popularizare a Științei Didactice

72.63lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


ADN-ul uman structurii genetice model

Se referă la baza de purină și pirimidină derivate, acizi nucleici, nucleozide, în principal alcaline componente.ADN-ul și ARN-ul de nucleotide din radical este diferit, diferența importantă este că ADN-ul este principala timină pirimidină, extrem de rare în ARN; dimpotrivă, uracil este principala baze pirimidinice din ARN în ADN-ul este rară.

În plus față de principala bază, există unele rare baze in acid nucleic conținut de câteva. Structura de o varietate de rare nucleotide diversitate, mai ales de metil derivate în principal baze. ARNT conține, de obicei, mai multe baze rare, unele rare bază tRNA a ajuns la 10%. Purină și pirimidină sunt aproape plane molecule relativ insolubile în apă: o puternică absorbție în regiunea UV aproximativ 260 nm.

Scopuri experimentale: 1. Ce este structura tridimensională a ADN-ului?

Ce sunt unitățile de bază ale ADN-ului?

Ce principiu nu 3. pereche de bază urmeze?

Raport de experimentare:

Regula 1: într-o moleculă de ADN dublu catenar, A=T, G=C., adică A+G=T+C sau a+C=T+G.

5 baze

5 baze

Asta este de a spune, numărul total de baze purinice este egal cu numărul total de pirimidină, reprezentând 50%. din totalul de bază numărul

Regula 2: În ADN dublu catenar molecule, raportul dintre suma a două complementare pereche de baze este egal cu acest raport, în fiecare componenta a moleculei de ADN. (A1 + A2 + T1 + T2) / (G1 + G2 + C1 + C2) = (A1 + T1) / (G1 + C1) = (A2 + T2) / (G2 + C2).

Regula trei: Într-un strand ADN-ului, raportul dintre suma a două non-complementare pereche de baze este egal cu inversul raportului într-un alt complementare strand, de exemplu, raportul dintre moleculele de ADN într-un singur fir este egal cu raportul în complementare strand reciproce. (A1 + G1) / (T1 + C1) = (T2 + C2) / (A2 + G2).

Regula patru: în moleculele de ADN dublu catenar, complementare două baze și total bază de raport este egal cu oricare dintre ele un singur raport de baza de raport, iar raportul este egal cu formarea de arnm în transcrierea rata. Lanț dublu% (A+T) sau (G+C) orice singur (A+T =%) (G+C) sau%=arnm (Un+U) sau (G+C)%%.

Regula cinci: raportul dintre suma de baze (A+T) / (G+C) complementare perechi de molecule de ADN în diferite organisme reprezintă specificitate a moleculelor de ADN din fiecare specie.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Numărul De Model Model de ADN
Caietul de sarcini 116*330mm
Ambalare sac de plasă
NR. KX1302 gene umane
Tip Manechinul
Nume De Brand ENOVO
Textura de material Plastic / plastic
Subiect Știința Medicală
Varsta potrivita Tânărul (7-14 ani), copii (3-6 ani)

Produse similare