LPSECURITY 16 Canale LAN, WAN, WiFi consiliului Releu controller /WiFi Modul Releu/wireless remote control acasă inteligent al comutatorului releului

149.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nomu hlk-SW16 16 Canale Android/Telefon Inteligent CWiFi Releului /WiFi Modul Releu

Nici un manual și nu software-ul inclus în pachetul bunuri, și acesta va fi trimis prin e-mail numai. Bine ați venit să verificați video pentru a vedea elementele de bază.

Observație: elementul include o nomu hlk-RM04-E modulul cu funcția p2p, unul 10cm flexibil antena, unul de 16 canale test de bord cu un port serial RS232 două porturi RJ45, unul de 5V 2A sursa de alimentare și un cablu ethernet.

Descriere Produs

Nomu hlk-SW16 caietul de sarcini:

1.Smart dimensiuni:115*130*19mm

2.Redus de energie modul wifi

3.Suport 802.11 b/g/n protocol

4.Suport wireless de securitate WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK/TKIP/AES

5.Nevoie de nici un driver, trebuie doar să utilizați în mod normal cu port serial pentru utilizatorii de pe PC

6.Suport pentru AP/STA

7.Suport TCP Server/Client TCP/UDP Server/UDP Client modul de lucru

Comparativ cu modul tradițional( nume de domeniu dinamic, plus router port mapping), are incomparabil superioritate, eliminând necesitatea utilizatorilor de a aplica pentru un nume de domeniu dinamic, face frecvente operațiuni, cum ar fi portul de cartografiere de pe router, astfel încât echipamentul poate realiza plug and play rezultat

Caracteristici:

Funcția de plin de router wireless:Suport 5 tipuri de modul de lucru: AP, Client, Repeater, Bridge, Router

Modul AP : Implicit modul de lucru. În acest mod, aparatul functioneaza ca un punct de acces wireless, suport pentru plug-and-play, și nici o configurare necesare.

Router mode : În acest mod, aparatul este echivalent cu un router wireless, cu fir de interfețe poate fi folosit ca WAN, wireless folosit ca LAN. Mai multe clienții wireless pot partaja o linie de bandă largă pentru a căuta pe Internet.

Modul repetor : Utilizarea radio-releu funcție de dispozitiv, pentru a realiza semnalul radio se repetă și amplificat, și de a forma un nou radio din aria de acoperire, în cele din urmă atinge scopul de a extinde aria de acoperire a rețelei wireless.

Modul Bridge : Cu Punte funcția de echipamente, în primul rând, modul RM04 stabili o conexiune wireless cu front-end de rețea fără fir în sine ,apoi trimite semnal wireless, în același timp, de a forma o nouă acoperire wireless, semnalul slab și semnal orb la fața locului pot fi rezolvate în mod eficient.

Modul Client : AP pentru a lucra în acest mod pentru AP-ul principal este un client wireless, echivalentul de o placa de retea wireless.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 4cm (5.91in x 3.94in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.74kg (1.63lb.)
Nume De Brand LPSECURITY
Numărul De Model NOMU HLK-SW16

Produse similare