Frumusete Machiaj Profesional Set BB Cream Concealer Goale Rimel Creion Sprancene Izolare Crema Balsam de Buze Cosmetice coreene Seturi.

48.41lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Alibaba Anunț Important Pentru stimate client Buna ziua! Ca Alibaba 2017 an necesită o experiență nouă pentru cumpărător, strict solicite vânzătorului pentru a utiliza istoricul de logistică și transport, din ianuarie 2017, pentru a opri utilizarea de non-urmărirea logisticii de transport, în timp ce costurile materiilor prime vor crește, toate companiile pentru a spori toate comenzile pentru bunuri de Cumpărare cantitatea sau scopul de cantitate. Cantitatea de comenzi nu poate fi mai mică decât 5 dolari, sau nu va fi capabil să logistica transporturilor, desigur, o modalitate buna de a se asigura că logistica mărfurilor mai precis transportat la mâinile tale, dar, de asemenea, pentru a evita situația nu a primit bunuri, vă rugăm să știu acest lucru, comenzi mai mari de 5 dolari, toate folosesc palmares logistica de transport, și mai puțin de 5 dolari ordine aproape nici o urmă jurnal de logistică, pentru că urmărirea logistica taxa de înregistrare va trebui să 1.8 dolari, asta pot să vă spun mai târziu platformă pentru a cumpăra Produse, de preferință mai mult de 5 dolari în ordine, astfel încât vânzătorul va folosi de urmărire înregistrare logistica de transport.

Acceptam alipay aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

Transport:

Atenție, Vă Rog! suntem internaționale vânzător din China continentală. VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare. Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile sunt luate din real element, dar poate fi ceva de genul diferență de culoare pentru lumina și diferite lot, mai ales unele modele prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

Garanție:

Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Politica De Retur:

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cat mai repede posibil. Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun, Clientului satisface este foarte important pentru noi!

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Vă rugăm să ne dea șansa de a slove problemă înainte de feedback neutru sau negativ!

Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

CONTACTAȚI-NE:

Timpul nostru de Lucru: 9:00 AM la 6:00 PM ( China timp) 12:30-12:30 PM ( GTM timp)

Orice întrebare a salutat, Ne-ar răspunde cât de repede putem.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.29kg (0.64lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 23cm x 17cm x 13cm (9.06in x 6.69in x 5.12in)
Cantitatea 5
Nume De Brand POLYSMBETY
Tip Set De Machiaj
Ingredient Balsam de buze,rimel,crema BB,reparații Yan crema,spranceana pen set de machiaj
creion sprancene machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
NET WT 93g
bb cream concealer machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
Numărul De Model BQY1020101310374984
machiaj cosmetice coreene incepatori seturi machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
balsam de buze cosmetice seturi incepatori machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
machiaj cosmetice seturi incepatori machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
frumusete machiaj profesional set machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
Izolarea crema machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
cosmetice seturi incepatori machiaj cosmetice coreene incepatori seturi
plante naturale balsam de buze machiaj cosmetice coreene incepatori seturi

Produse similare